CELEBRITIES

Ναόμι Κάμπελ: «Η πιο υπερήφανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έγινα μητέρα»


JTeam

29 Ιουνίου 2024

Ναόμι Κάμπελ: «Η πιο υπερήφανη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έγινα μητέρα»
Λίγο καιρό μετά την επιβέβαιωσή της πως απέκτησε και τα δύο παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας

Η Ναόμι Κάμπελ, η θεά του μόντελινγκ με τις απίστευτες στιγμές στην καριέρα της αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της και... φουσκώνει από υπερηφάνει.

Ποιο είνα αυτό; Μα φυσικά η μητρότητα - να σε ενημερώσουμε εδώ πως λίγο καιρό πριν επιβεβαίωσε πως τα δυο της παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας.

Η ίδια έγινε μητέρα για πρώτη φορά το 2021, στα 50 της χρόνια, ποζάροντας με τη νεογέννητη κόρη της στο εξώφυλλο της Vogue. Δύο χρόνια μετά ακολούθησε ο γιος της, για τον οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει πολλά πράγματα.

Τώρα, η Ναόμι Κάμπελ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ITV, σε ερώτηση που δέχτηκε για το ποιο ήταν η πιο υπερήφανη στιγμή της ζωής της, απάντησε: «Σίγουρα το να γίνω μητέρα, χωρίς αμφιβολία».

Το μήνυμα της Ναόμι Κάμπελ σε όσες γυναίκες διστάζουν: «Θα αλλάξετε γνώμη. Θα θέλετε να γίνετε μητέρες».

Εκτός από το παραπάνω απόσπασμα, το... παντοτινό τοπ μόντελ δήλωσε πρόσφατα στους Times: «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα. Με έκαναν να φοβάμαι για το μέλλον».

Και κατόπιν εξήγησε ότι δεν έψαχνε ποτέ πατέρα για τα παιδιά της και ότι είναι ευτυχισμένη που είναι «μια ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας».

Όταν ρωτήθηκε αν χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα, τόνισε: «Το έκανα. Ελπίζω σε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου. Είναι 110% η προτεραιότητά μου. Πρέπει να είμαι εκεί γι' αυτά την πρώτη τους μέρα στο σχολείο».

Τέλος δεν δίστασε να απευθυνθεί και στις γυναίκες που διστάζουν να... κάνουν αυτό το βήμα, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχω ακούσει πολλά νεαρά κορίτσια να λένε ότι είναι πολύ ακριβό να κάνουν παιδιά και ότι μπορεί να μην τα θέλουν, και τους είπα: "Θα αλλάξετε γνώμη. Θα θέλετε να γίνετε μητέρες". Καταλαβαίνω ότι από οικονομική άποψη είναι δύσκολο. Αλλά η μητέρα μου δεν είχε τίποτα και τα κατάφερε. Αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο καταπληκτικό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.