CELEBRITIES

Η Σούκι Γουότερχαουζ στη Vogue, μετά την εγκυμοσύνη: «Είμαι 11 κιλά βαρύτερη, αλλά ποιος ασχολείται με αυτά;»


JTeam

3 Ιουλίου 2024

Η Σούκι Γουότερχαουζ στη Vogue, μετά την εγκυμοσύνη: «Είμαι 11 κιλά βαρύτερη, αλλά ποιος ασχολείται με αυτά;»
Η Σούκι Γουότερχαουζ αποκάλυψε πώς ξεκίνησε το love story με τον Ρόμπερτ Πάτινσον

Η Σούκι Γουότερχαουζ ποζάρει για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για το τεύχος Αυγούστου 2024, περίπου δέκα εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Στην πιο ώριμη και ολοκληρωμένη φάση της ζωής, το μοντέλο και μουσικός μίλησε με ειλικρίνεια για τη «νέα εποχή» που βιώνει, μετά τον ερχομό της κόρης της.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη, την καθημερινότητα με την κόρη της, αλλά και τις αλλαγές στο σώμα της, η Σούκι Γουότερχαουζ διατύπωσε σκέψεις που έχουν περάσει από το μυαλό όλων των νέων μαμάδων, δηλώνοντας πως «είμαι χαρούμενη που γυρίζω σπίτι κάθε ημέρα και αντικρίζω το μικρό χαμόγελό της». Ακόμα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς ξεκίνησε το love story της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον το 2018.

Η καλλιτέχνιδα γύρισε τον χρόνο πίσω, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη γνωριμία της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον πριν από έξι χρόνια και δήλωσε πως «ήταν σε μια βραδιά αγώνων στο LA», όμως εκείνη είχε την αίσθηση ότι είχαν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν. Παρά τα διαπεραστικά βλέμματα που αντάλλαξαν και την καλή εντύπωση που σχημάτισε ο ένας για τον άλλον, εκείνο το βράδυ μπήκε μια άνω τελεία στην ιστορία τους. Έξι - επτά μήνες αργότερα, οι δρόμοι της Σούκι Γουότερχαουζ και του Ρόμπερτ Πάτινσον διασταυρώθηκαν και αυτή η συνάντηση έμελλε να είναι καρμική.

«Δεν ήταν “βόμβα” η εγκυμοσύνη. Το σχεδιάζαμε με τον Ρόμπερτ. Μια ημέρα κοιτάξαμε ο ένας στον άλλον και είπαμε “τι μπορεί να φέρει περισσότερο χάος;”», δήλωσε το μοντέλο, αποκαλύπτοντας πως η έλευση ενός μωρού στις ζωές τους ήταν κάτι που ήθελαν και οι δύο. Σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε την εγκυμοσύνη της, εξομολογήθηκε πως προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και την εσωτερική γαλήνη της για το μωρό της: «Προσέγγισα την εγκυμοσύνη και γενικότερα τη μητρότητα με επιφύλαξη, πηγαίνοντας με τη ροή των πραγμάτων. Όλη αυτή η ηρεμία έχει μεταφερθεί τώρα στο μωρό μου».

Η Σούκι Γουότερχαουζ παραδέχτηκε πως από τη μία δεν ήθελε να μάθει το φύλο του μωρού της, όμως από την άλλη επιθυμούσε να προετοιμαστεί ψυχολογικά. Όταν, λοιπόν, της ανακοινώθηκε πως είναι κορίτσι, τα μάτια της «πλημμύρισαν» από δάκρυα και η σκέψη της πήγε απευθείας στη μητέρα της κι όσα έκανε για να μεγαλώσει εκείνη και τα αδέρφια της. «Η μαμά μου είναι απίστευτη. Δεν ξέρω πως έκανε τέσσερα παιδιά», σχολίασε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη διαδικασία του τοκετού, λέγοντας πως ο Ρόμπερτ Πάτινσον βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της: «Ο Ρόμπερτ και μία λίστα με τραπ με βοήθηκαν κατά τη διάρκεια της γέννας. Ήταν εκεί μαζί μου και όπως όλοι οι μπαμπάδες ήταν πολύ νευρικός, αλλά για κάποιον που γενικά ανησυχεί, ήταν πολύ ήρεμος. Είναι ο καλύτερος μπαμπάς που ήλπιζα να έχω για την κόρη μου. Πρόκειται για μια πραγματική ιστορία αγάπης».

Όσον αφορά στις αλλαγές στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη, η Σούκι Γουότερχαουζ έχει δώσει στο θέμα την αξία που του αρμόζει, αποτελώντας πρότυπο για άλλες γυναίκες: «Γυρίζω το εξώφυλλο της Vogue και αυτή τη στιγμή είμαι 11 κιλά βαρύτερη απ’ ό,τι κανονικά. Αλλά ποιος ασχολείται με αυτά; Είναι αυτό που είναι. Το στήθος μου έχει πλάκα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.