CELEBRITIES

Σούκι Γουότερχαουζ: Μοιράζεται τα συναισθήματά της μετά τον τοκετό: «Είμαι περήφανη για όσα κατάφερε το σώμα μου»


JTeam

9 Απριλίου 2024

Σούκι Γουότερχαουζ: Μοιράζεται τα συναισθήματά της μετά τον τοκετό: «Είμαι περήφανη για όσα κατάφερε το σώμα μου»
SPLASH via Ideal Image
H Σούκι Γουότερχαουζ σχολιάζει τη συναισθηματικά φορτισμένη περίοδο που βίωσε καθώς και το πόσο «δυνατή» αισθάνεται

Για την εμπειρία της κατά, και μετά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αναφέρθηκε μέσα από μια φωτογραφία της στο IG η Σούκι Γουότερχαουζ, λίγες μέρες μετά τη γλυκιά ανάρτησή της στην οποία κρατούσε αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της. Η Σούκι Γουότερχαουζ και ο Ρόμπερτ Πάτινσον καλωσόρισαν πριν λίγο καιρό το νέο μέλος της οικογένειάς τους και αποθανατίστηκαν σε σχετικές φωτογραφίες να απολαμβάνουν και μια οικογενειακή βόλτα στο Λος Άντζελες.

Τώρα, η Σούκι Γουότερχαουζ δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών στο προσωπικό της προφίλ στο IG, όπου κρατάει ένα μπιμπερό και φοράει μόνο τα εσώρουχα της εγκυμοσύνης, μιλώντας για το πόσο «περήφανη» είναι για το σώμα της – και όλα όσα έχει καταφέρει. Παράλληλα, σχολιάζει τη συναισθηματικά φορτισμένη περίοδο που βίωσε, καθώς και το πόσο «δυνατή» αισθάνεται μέσα από τις δύσκολες, αλλά και συναρπαστικές στιγμές που βίωσε τους περασμένους μήνες.

Στη λεζάντα, γράφει: «Το τέταρτο τρίμηνο ήταν... λιτό! η περίοδος μετά τον τοκετό με έχει γεμίσει με συναρπαστική χαρά, τόσο πολύ γέλιο, δάκρυα αλλά και τόσες πολλές ορμόνες! Είμαι περήφανη για όλα όσα έχει καταφέρει το σώμα μου και περήφανη για την καλοσύνη και τη χάρη που έχω δώσει στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποκατάστασης».

Πριν μόλις λίγες μέρες, η τραγουδίστρια και ηθοποιός, μοιράστηκε με τους followers της μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητό μωρό της. «Καλώς ήρθες στον κόσμο άγγελε», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο IG.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.