CELEBRITIES

Αν Γουίλσον: Η τραγουδίστρια της ροκ διαγνώστηκε με καρκίνο - Ακυρώνει την περιοδεία της


JTeam

3 Ιουλίου 2024

Αν Γουίλσον: Η τραγουδίστρια της ροκ διαγνώστηκε με καρκίνο - Ακυρώνει την περιοδεία της
Splash by Ideal Image
Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Heart» θα υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία

Η Αν Γουίλσον ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο, γεγονός που την αναγκάζει να ακυρώσει την περιοδεία της, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών της. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο IG, λέγοντας πως πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει κάτι καρκινικό.

«Η εγχείρηση ήταν επιτυχής και αισθάνομαι υπέροχα, αλλά οι γιατροί μου με συμβούλεψαν τώρα να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και αποφάσισα να το κάνω», ανέφερε η Αν Γουίλσον στους διαδικτυακούς φίλους της. Η τραγουδίστρια του ροκ συγκροτήματος «Heart» θέλησε να θέσει σε προτεραιότητα την υγεία της αυτή την περίοδο και να βάλει σε δεύτερη μοίρα την ανυπομονησία της για την περιοδεία.

Η περιοδεία «Heart’s Royal Flush» ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου και να διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο, ωστόσο μετά από αυτή την εξέλιξη με την υγεία της, τα δεδομένα αλλάζουν. Η Αν Γουίλσον ανακοίνωσε πως για το 2024 δεν θα πραγματοποιήσει κάποια μουσική εμφάνιση, τονίζοντας, βέβαια, πως στόχος της είναι να επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της μέσα στο 2025.

«Η ομάδα μου επιμελείται όλες τις λεπτομέρειες και θα σας ενημερώσουμε για το πλάνο το συντομότερο δυνατό. Κρατήστε τα εισιτήριά σας και θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σε λίγο καιρό. Αυτό είναι μια παύση. Έχω πολλά να τραγουδήσω ακόμα. Με εκτίμηση, αυτή είναι η τελευταία δημόσια δήλωση που κάνω για το θέμα», ξεκαθάρισε η Αν Γουίλσον.

Η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να μοιραστεί δημόσια το πρόβλημα της υγείας της, ώστε να επικοινωνήσει στους θαυμαστές της τον σοβαρό λόγο που ακυρώνει τη μεγάλη περιοδεία της. Η ίδια απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, βάζοντας έτσι όρια και προστατεύοντας ένα τόσο λεπτό και σημαντικό θέμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.