CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: Αναμένουν την εμφάνισή της στο Γουίμπλεντον - Θα είναι η δεύτερη δημόσια, μετά τον καρκίνο


JTeam

5 Ιουλίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Αναμένουν την εμφάνισή της στο Γουίμπλεντον - Θα είναι η δεύτερη δημόσια, μετά τον καρκίνο
Shutterstock
Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει την «αθόρυβη» μάχη με τον καρκίνο

Εδώ και περίπου επτά μήνες, η Κέιτ Μίντλετον έχει διαγνωστεί με καρκίνο και έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να διαφυλάξει την ψυχική υγεία και ηρεμία της και να συγκεντρωθεί στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πλήρη ανάρρωσή της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει «παγώσει» τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών της, που τη συμβούλεψαν να παραμένει ξεκούραστη και να αφιερώνει όλη την ενέργειά της στη θεραπεία της. Συνεπώς, όλους αυτούς τους μήνες η ίδια, τα παιδιά και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ζουν στο παλάτι που βρίσκεται στην εξοχή, ώστε να έχουν ιδιωτικότητα και να είναι προστατευμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη το Γουίμπλεντον, το τουρνουά τένις, στο οποίο κάθε χρόνο δίνουν το «παρών», μεταξύ άλλων και διασημότητες. Το βασιλικό ζευγάρι είθισται να παρακολουθεί κάποιους από τους αγώνες, ωστόσο φέτος αυτό δεν έχει καταστεί δυνατόν. Και μπορεί οι διοργανωτές να περίμεναν την Κέιτ Μίντλετον, όμως εκείνη τους επιφύλασσε μια έκπληξη, καθώς πήγαν οι γονείς της.

Η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον εθεάθησαν να παρακολουθούν έναν από τους αγώνες από τις πρώτες σειρές και δεν γινόταν να μην τραβήξουν τα βλέμματα. Εκείνη φορούσε να φλοράλ φόρεμα με ένα λευκό σακάκι, ενώ εκείνος ένα μπλε κοστούμι. Οι δυο τους είναι στο πλευρό της κόρης τους αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύει, προσπαθώντας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, μετά το πρώτο σοκ που υπέστησαν.

Εκπρόσωπος του Γουίμπλεντον μίλησε στο Page Six, λέγοντας πως είναι βέβαιοι πως μέχρι τις 14 Ιουλίου, που το τουρνουά θα ολοκληρωθεί, η Κέιτ Μίντλετον θα έχει καταφέρει να δώσει το «παρών». Αν αυτό συμβεί, τότε θα έχουμε τη δεύτερη επίσημη εμφάνιση ης Κέιτ Μίντλετον, μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο και θα ξεκινήσει προληπτική χημειοθεραπεία.

«Ελπίζουμε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορέσει να παρουσιάσει τα βραβεία ως προστάτης του συλλόγου, αλλά η υγεία και η ανάρρωσή της αποτελούν προτεραιότητα», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.