CELEBRITIES

Η Σελίν Ντιόν δεν το βάζει κάτω - Ξεκίνησε ήδη πρόβες για τη μεγάλη επιστροφή της στο Λας Βέγκας


JTeam

6 Ιουλίου 2024

Η Σελίν Ντιόν δεν το βάζει κάτω - Ξεκίνησε ήδη πρόβες για τη μεγάλη επιστροφή της στο Λας Βέγκας
Getty Images/Cindy Ord
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα γίνει το φθινόπωρο με μια σειρά από συναυλίες που θα αγγίζουν τα 70 λεπτά

Η θεά της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, Σελίν Ντιόν, η οποία συγκλονίζει με τη μάχη που δίνει καθημερινά με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου, δεν το βάζει στιγμή κάτω και είναι έτοιμη να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο... τη σκηνή για να μαγέψει για ακόμα μια φορά το κοινό της με τις ερμηνείες της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής Sun, η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα εργάζεται πυρετωδώς στο σπίτι της, κάνοντας ατελείωτες πρόβες για το comeback της.

Απώτερος στόχος και σκοπός της είναι να καταφέρει να πραγματοποιήσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συναυλιών το ερχόμενο φθινόπωρο και να έρθει με τον τρόπο αυτό ξανά σε επαφή με τους χιλιάδες θαυμαστές της που ανυπομονούν να τη δουν live.

Συγκεκριμένα αναμένεται να πατήσει το πόδι της στη σκηνή του Resorts World Theatre, στο Λας Βέγκας την περίοδο που διοργανώνεται εκεί το διάσημο Grand Prix και πει όλα τα υπέροχα τραγούδια της σε μια σειρά από συναυλίες που θα αγγίζουν τα 70 λεπτά.

«Η Σελίν υπόγραψε να τραγουδήσει ξανά στο κοινό τον Νοέμβριο. Έχει δουλέψει απίστευτα σκληρά για να φτάσει ξανά στο σημείο να τραγουδά καλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιστεύει ότι είναι έτοιμη να ερμηνεύσει επιτυχίες για πάνω από μια ώρα. Η λαχτάρα της να επιστρέψει και να διασκεδάσει τον κόσμο ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αντιμετώπισε τα προβλήματα υγείας της. Δεν το έβαλε κάτω ποτέ και εργάζεται κρυφά εδώ και μήνες για να αποκτήσει δύναμη και έλεγχο στη φωνή της», ανέφερε μια πηγή στην αμερικανική Sun.

Η ίδια αυτή πηγή μάλιστα ανέφερε πως υπάρχει και Plan b σε περίπτωση που η Σελίν Ντιόν δεν τα καταφέρει τελικά και προκύψει κάποια επιπλοκή στην υγεία της.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς η είδηση αυτή θα αποτελέσει το Νο 1 θέμα συζήτησης όλων την επόμενη σεζόν. Και εμείς ευχόμαστε φυσικά να πάνε όλα καλά και η διάσημη ερμηνεύτρια να κάνει και αυτό το όνειρό της πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.