CELEBRITIES

Μόνικα Μπελούτσι: «Στην Ελλάδα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου»


JTeam

7 Ιουλίου 2024

Μόνικα Μπελούτσι: «Στην Ελλάδα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου»
Instagram
Η εμπειρία της από τις παραστάσεις στο Ηρώδειο και η σχέση λατρείας με τη χώρα μας

Η Μόνικα Μπελούτσι, η θεά της 7ης Τέχνης και ένα από τα καλύτερα και διασημότερα εξαγώγιμα προιόντα της Ιταλίας τιμήθηκε πρόσφατα για την πλούσια καριέρα της με το κινηματογραφικό βραβείο της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών.

Μετά την συγκινητική τελετή η ίδια μίλησε στον δημοσιογράφο του Alpha, Θεόδωρο Ανδρεάδη Συγγελάκη και δεν δίστασε μεταξύ άλλων να εκφράσει την τεράστια αγάπη της για τη χώρα μας.

Η ηθοποιός είχε επισκεφθεί πρόσφατα την Ελλάδα, με αφορμή τις παραστάσεις που είχε στο Ηρώδειο στον οποία ενσάρκωνε τη Μαρία Κάλλας -μέσα από έναν μονόλογο.

Για το γεγονός αυτό, δήλωσε: «Είναι μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ… Διότι αυτό το θέατρο με έκανε να ζήσω ένα όνειρο. Ήμουν τόσο ευτυχισμένη που είχα την ευκαιρία να παίξω σε αυτή την παράσταση… με τις επιστολές και τις μνήμες της Μαρίας Κάλλας σε ένα θέατρο με τέσσερις χιλιάδες θεατές κάθε βράδυ. Ήταν μία μαγική στιγμή, με το φεγγάρι και τους ανθρώπους γεμάτους θαλπωρή. Ένιωσα μεγάλη ζεστασιά γύρω μου, η οποία μου έδωσε τη δύναμη να παίξω διότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα σε ένα θέατρο με τόσο πολύ κόσμο. Ένιωσα μία μοναδική συγκίνηση».

Για την Ελλάδα, είπε: «Έχει ένα θαυμάσιο φως, το οποίο μου θυμίζει το φως της Ρώμης, που αγαπώ όσο κανένα άλλο. Έπειτα είναι και οι άνθρωποι. Θεωρώ ότι εσείς, οι Έλληνες, είστε πολύ κοντά στην ιταλική κουλτούρα. Στην Ελλάδα αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου».

Η Μόνικα Μπελούτσι αρκετά συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας. Ένα από τα αγαπημένα της μέρη για να χαλαρώνει και να ηρεμεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι η Πάρος.

Λίγο καιρό μάλιστα πριν έγινε γνωστό ότι η ίδια αγόρασε ένα υπερπολυτελές σπίτι στο νησί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.