CELEBRITIES

Kesha: Δέχτηκε body shaming και έδωσε την καλύτερη απάντηση - «Είμαι υπερήφανη για το σώμα μου»


JTeam

9 Ιουλίου 2024

Kesha: Δέχτηκε body shaming και έδωσε την καλύτερη απάντηση - «Είμαι υπερήφανη για το σώμα μου»
Splash by Ideal Image
Η Kesha απάντησε με ευθύτητα και ειλικρίνεια στους επικριτές της

Η Kesha διαθέτει ένα δραστήριο λογαριασμό στο IG, αφού σε καθημερινή βάση μοιράζεται φωτογραφίες από τη ζωή της - προσωπική και επαγγελματική. Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στάθηκε αφορμή για αρνητικά και αγενή σχόλια για το σώμα της. Ναι, στο 2024 σχολιάζουμε ακόμη το σώμα του άλλου. Κι όχι μόνο ιδιωτικά, αλλά και δημόσια.

Μετά τον καταιγισμό σχολίων, η Kesha αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια, απαντώντας στους επικριτές της. Η τραγουδίστρια προέβη σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό της και «αγκάλιασε» το σώμα της, μιλώντας για όλες τις στιγμές που τη στήριξε και την προστάτεψε.

Η Kesha έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους εκεί έξω να αγαπούν, να αποδέχονται και να είναι υπερήφανοι για το σώμα τους, αγνοώντας τα κακεντρεχή σχόλια που ενδεχομένως να λαμβάνουν.

«Δεν πίστευα ότι το 2024 οι άνθρωποι θα εξακολουθούν να ντρέπονται για το σώμα τους, αλλά εγώ είμαι τόσο υπερήφανη για το σώμα μου. Έχει περάσει πολλά. Έχω πάθει ρήξη χιαστού επί σκηνής και συνέχισα το performance μέχρι το τέλος. Το σώμα μου κράτησε τη ραγισμένη μου καρδιά ενωμένη.

Σε όσους νομίζουν ότι με ντροπιάζουν, πραγματικά με κάνετε να νιώθω πολύ δυνατή. Λοιπόν, ελπίζω μια μέρα και εσύ να νιώσεις ολοκληρωμένη και να μην “γκρεμίσεις” άλλες γυναίκες. Στο μεσοδιάστημα, μπορείς να με μισήσεις περισσότερο, bitch», έγραψε η Kesha και πολλοί ήταν εκείνοι που τάχθηκαν στο πλευρό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS