CELEBRITIES

Για τη Νικόλ Σέρζινγκερ, η δεκαετία των 40 είναι ευλογία – «Περνάς μέσα από τη ζωή και τις εμπειρίες της»


JTeam

11 Ιουλίου 2024

Για τη Νικόλ Σέρζινγκερ, η δεκαετία των 40 είναι ευλογία – «Περνάς μέσα από τη ζωή και τις εμπειρίες της»
SPLASH via Ideal Image
Η Νικόλ Σέρζινγκερ, στα 46 της, νιώθει πως παίρνει τη ζωή στα χέρια της

Η Νικόλ Σέρζινγκερ, νιώθει και είναι πιο καλά από ποτέ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, πρώην μέλος των Pussycat Dolls, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Hello! και μίλησε για το νέο επαγγελματικό της βήμα, αλλά για το ότι στα 46 της, αισθάνεται σίγουρη για τον εαυτό της.

Η ίδια, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στο Broadway, στο «Sunset Boulevard», του Άντριου Λόυντ Βέμπερ, όπου θα ερμηνεύσει τη θρυλική ντίβα, Νόρμα Ντέσμοντ, έναν ρόλο – όπου όπως είπε, περιμένει ολόκληρη τη ζωή της. Στη συνέντυεξή της, αποκάλυψε ότι η δουλειά της πάνω στον ρόλο ήταν μια διαδικασία μεταμόρφωσης κατά την οποία μπόρεσε να «θεραπεύσει πολλές παλιές πληγές» της. «Απλώς με βοήθησε να γιατρέψω πολλές παλιές πληγές. Πολλές παλιές ανασφάλειες, πολλούς φόβους που είχα».


Μιλώντας περισσότερο για τον ρόλο, τόνισε πως είναι «πολύ ακατέργαστος και πολύ αληθινός. Δεν υπάρχει καθόλου ματαιοδοξία σε αυτό. Απλώς, μόλις τελείωσε μια τόσο θεραπευτική, μεταμορφωτική στιγμή για μένα». Η ίδια, πιστεύει ότι «γεννήθηκε για να βρίσκεται στη σκηνή», αλλά τώρα, είναι που νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ. Η μουσική, ήταν πάντα ένας τρόπος για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της. «Είναι η μουσική που μου δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι η μουσική που με κάνει να νιώθω υπεράνθρωπος», τόνισε.

«Πάντα ήμουν έτσι από μικρή, πάντα ένιωθα ότι δεν ταίριαζα, πάντα ένιωθα άβολα. Και τότε, όταν άκουσα το "Greatest Love of All" της Γουίτνεϊ Χιούστον και όταν άρχισα να τραγουδάω, ένιωσα πιο άνετα. Είναι η μουσική που κινείται μέσα μου, η αφήγηση της ιστορίας που λειτουργεί μέσα μου, αυτό είναι που μου δίνει αυτοπεποίθηση», συνέχισε η Νικόλ Σέρζινγκερ.

Τώρα, σε ηλικία 46 ετών, νιώθει πως παίρνει τη ζωή στα χέρια της. «Λατρεύω τη δεκαετία των σαράντα. Είναι το σπουδαιότερο πράγμα, καθώς περνάς μέσα από τη ζωή και τις εμπειρίες της, είναι μια ευλογία. Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο μεγάλο προνόμιο είναι και ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Ξέρω ότι οι νεότερες γενιές περνούν τις δύσκολες στιγμές, όλοι μας περάσαμε, αλλά αυτό σε προετοιμάζει για κάτι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.