CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Η υπερπολυτελής έπαυλή τους τίθεται προς πώληση για 68 εκατομμύρια δολάρια


JTeam

12 Ιουλίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Η υπερπολυτελής έπαυλή τους τίθεται προς πώληση για 68 εκατομμύρια δολάρια
Splash by Ideal Image
Η κατοικία που αγόρασαν για να στεγάσουν τον έρωτά τους «ψάχνει» νέο ιδιοκτήτη

Τζένιφερ Λόπεζ, Μπεν Άφλεκ. Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Λόπεζ. Και μπορεί να πιστεύαμε ότι η επανασύνδεση, ο γάμος και ο παράφορος έρωτας που ζούσαν μας είχε απασχολήσει πιο πολύ από ο,τιδήποτε άλλο τον χώρο της διεθνούς showbiz τα τελευταία χρόνια, ωστόσο σφάλαμε. Η κρίση στον γάμο και ο φημολογούμενος χωρισμός τους έχουν προσελκύσει τα βλέμματα όλου του πλανήτη.

Εδώ και αρκετούς μήνες, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε αυτόν τον γάμο «σίριαλ», αφού τα «επεισόδια» σχετικά με τον χωρισμό τους δεν έχουν τέλος. Τη μία χωρίζουν, την άλλη εμφανίζονται μαζί, μετά βγάζουν τις βέρες τους, έπειτα ο φακός τους απαθανατίζει να τις φορούν, κατόπιν μαθαίνουμε ότι ζουν χωριστά και τώρα, τα ξένα μέσα υποστηρίζουν πως η έπαυλη που είχαν αγοράσει για να στεγάσουν τον έρωτά τους, τίθεται προς πώληση.

Η υπερπολυτελής κατοικία βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς και περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια, γκαράζ που χωράει 12 αυτοκίνητα, αλλά και χώρο στάθμευσης για άλλα 80. Παράλληλα, διαθέτει ένα ξεχωριστό ξενώνα που είναι ρετιρέ και αγγίζει τα 5.000 τ.μ, αλλά και σπίτι για τον φύλακα. Ακόμα, έχει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, γήπεδο μπάσκετ, ρινγκ, εξωτερική πισίνα, αλλά και μπαρ.

Σύμφωνα με την αγγελία, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ζητούν 68 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή λίγο περισσότερο από 7 εκατομμύρια επιπλέον από το ποσό που διέθεσαν για την αγορά του σπιτιού (60,85 εκατομμύρια). Τους τελευταίους μήνες, η τραγουδίστρια μένει μόνη της σε αυτό το σπίτι, αφού ο ηθοποιός έχει νοικιάσει ένα άλλο, που βρίσκεται πιο κοντά στα παιδιά του.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αγόρασε αυτή τη βίλα τον Μάιο του 2023, μετά από καιρό που αναζητούσε ένα όμορφο σπίτι για να ζήσει μαζί. Τελικά, έναν χρόνο μετά, η σχέση τους περνάει τη μεγαλύτερη κρίση, οι φήμες χωρισμού είναι πιο έντονες από ποτέ και η «ερωτική φωλιά» τους αναζητά έναν καινούργιο ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.