CELEBRITIES

Η Γουινόνα Ράιντερ σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή: «Στα 30 μου είχα δύο καταστροφικές σχέσεις»


JTeam

13 Ιουλίου 2024

Η Γουινόνα Ράιντερ σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή: «Στα 30 μου είχα δύο καταστροφικές σχέσεις»
Σε ποιους αναφέρεται;

Η Γουινόνα Ράιντερ, η ηθοποιός που μεγαλούργησε τις προηγούμενς δεκαετίες με τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε ταινίες που αποτελούν πια ορόσημο πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού, Harper’s Bazaar και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, κάνοντας μια εξαίρεση από την μέχρι τώρα... φιλοσοφία της πως αυτή την κρατάει μόνο για τον εαυτό της.

Οι προβληματικές σχέσεις της

Η ίδια με μεγάλη ειλικρίνεια παραδέχτηκε πως: «Στα 30 μου, είχα δύο καταστροφικές σχέσεις που ήταν - δεν ήταν λάθος..., αλλά αυτό ήταν την εποχή πριν σκεφτείς ποτέ να γκουγκλάρεις κάποιον».

Και κατόπιν συμπλήρωσε: «Όταν κοιτάζω πίσω, λέω "Τι στο καλό σκεφτόμουν;". Έβγαινα με τον τύπο ανθρώπου που σε ενημερώνει μόνο μερικές εβδομάδες αφότου βγαίνετε ότι είναι σε σχέση με κάποιον άλλο. Και σκέφτεσαι, "Τι στο διάολο...;"».

Αν και η ηθοποιός δεν ανεφέρθηκε σε πρόσωπα και καταστάσεις, να σε ενημερώσω, αν δεν το θυμάσαι πως έβγαινε με δυο πολύ διάσημους συναδέλφους της, τον Τζόνι Ντόπι και τον Ματ Ντέιμον.

Η ηθοποιός επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο στο πολυαναμενόμενο σίκουελ «Beetlejuice Beetlejuice» και για το λόγο αυτό ανέτρεξε στο ημερολόγιο που κρατούσε εκείνη την εποχή.

«Γράφεις ξεκάθαρα όταν είσαι θλιμμένος ή αναστατωμένος. Έχω την τάση να μη γράφω όταν είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Τα διάβαζα και αναρωτιόμουν, "πώς;". Προσπαθούσα σαφώς να διαχειριστώ τα πράγματα... Ήταν πολύ λυπηρό. Προσπαθούσα σαφώς να πιστέψω το καλύτερο και να φερθώ με εύνοια στον εαυτό μου. Αλλά φρόντιζα τα πάντα εκτός από τον εαυτό μου», τόνισε χαρακτηριστικά, κάνοντας έναν απολογισμού του διαστημάτος που έχει πια περάσει και το έχει αφήσει πίσω της.

Η νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή

Η Γουινόνα Ράιντερ πάντως είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή την οποία μοιράζεται εδώ και 14 χρόνια με τον Σκοτ Μάκινλεϊ.

«Είναι τόσο υπέροχος. Πραγματικά είναι. Είμαι πραγματικά τυχερή», δήλωσε.

Και με τον τρόπο αυτό έκανε σαφές ότι οι προβληματικές σχέσεις που της στοίχισαν πολλά και την έκαναν να αμφισβητεί για πράγματα αυτονόητα και δεδομένα, ανήκουν στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.