CELEBRITIES

Η Ολίβια Μαν μιλά για τη Σάνεν Ντόχερτι: «Δεθήκαμε μέσα από την κοινή μας μάχη»


JTeam

15 Ιουλίου 2024

Η Ολίβια Μαν μιλά για τη Σάνεν Ντόχερτι: «Δεθήκαμε μέσα από την κοινή μας μάχη»
SPLASH via Ideal Image
«Ο καρκίνος είναι πραγματικά τόσο τρομακτικός και η Σάνεν τον αντιμετώπισε με τόση αξιοπρέπεια, δύναμη και χάρη»

Τη Σάνεν Ντόχερτι αποχαιρέτησε με τη σειρά της η ηθοποιός Ολίβια Μαν, μέσω μιας συγκινητικής δημοσίευσής της στο IG. H Ολίβια Μαν, που έχει μοιραστεί πολλές φορές τα δική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού, ήταν μία από τις διάσημες συναδέλφους της Σάνεν και ένας άνθρωπος με τον οποίο είχε συνδεθεί συναισθηματικά.

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη μετά την είδηση του θανάτου της Σάνεν Ντόχερτι. Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο στο μαστό, θυμάμαι πόσο γενναία άφησε εκείνη τον κόσμο να παρακολουθήσει το δικό της ταξίδι και έψαξα να τη βρω», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της στο IG. «Γίναμε φίλες αμέσως – κάτι που ειλικρινά δεν μπορούσα ενίοτε να κατανοήσω γιατί το να τη βλέπω στο ‘Beverly Hills, 90210’ ήταν τα πάντα για μένα, όταν ήμουν 10 ετών».

Η Ολίβιαν Μαν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023, αλλά αποφάσισε να γνωστοποιήσει τη διάγνωσή της αρκετά αργότερα. «Δεθήκαμε μέσα από την κοινή μας μάχη και την επιθυμία να βοηθήσουμε άλλες γυναίκες», εξήγησε η ίδια στην ανάρτησή της. «Κοιτάζοντας πίσω στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε μόλις πριν από μερικούς μήνες, με ρώτησε πώς τα πήγαινα και αν μπορούσε να κάνει κάτι για μένα… Πραγματικά, η Σάνεν μου πρόσφερε την υποστήριξή της παρόλο που ήταν στο τελευταίο στάδιο της καταπολέμησης αυτής της φρικτής ασθένειας».

«Ο καρκίνος είναι πραγματικά τόσο τρομακτικός και η Σάνεν τον αντιμετώπισε με τόση αξιοπρέπεια, δύναμη και χάρη. Στέλνω όλη την αγάπη μου στη μητέρα της, που ήταν η καλύτερή της φίλη, ο ήρωας της και ο άνθρωπος που την υποστήριξε σε κάθε βήμα. Πέτα ψηλά, φίλη μου», κατέληξε η Ολίβια Μαν.

Εκτός από αυτήν την ανάρτηση, η Ολίβια Μαν δημοσίευσε και ένα βίντεο της Σάνεν Ντόχερι από συνέντευξή της στο περιοδικό People, όπου έλεγε μεταξύ άλλων πως δεν φοβόταν το θάνατο γιατί «γνώριζε πού πήγαινε», καθώς και ποιους ανθρώπους θα έβλεπε, όταν αυτό θα συνέβαινε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.