CELEBRITIES

Ο Άρμι Χάμερ συνεχίζει να λέει πως νιώθει ευτυχισμένος μετά τις καταγγελίες για κανιβαλισμό και σεξουαλική κακοποίηση


JTeam

16 Ιουλίου 2024

Ο Άρμι Χάμερ συνεχίζει να λέει πως νιώθει ευτυχισμένος μετά τις καταγγελίες για κανιβαλισμό και σεξουαλική κακοποίηση
Shutterstock
Εντάξει Άρμι Χάμερ, το εμπεδώσαμε όλοι

Μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και κανιβαλισμό, στις αρχές του 2021, και ύστερα από ενδελεχής αστυνομική έρευνα, το δικαστήριο του Λος Άντζελες δεν άσκησε ποινική δίωξη στον Άρμι Χάμερ. Ο ηθοποιός που έγινε cancelled από το Χόλιγουντ και, φυσικά, δεν πήγε ποτέ σε δίκη, προσπαθεί πλέον να επανέλθει με κάποιο τρόπο στη δημοσιότητα, μιλώντας για την «σκληρή εμπειρία» που έζησε εκείνος.

Αυτή τη φορά, αφού έχει πάρει σερί τα podcast, ο Άρμι Χάμερ μίλησε, το βράδυ της Δευτέρας, στον Μπιλ Μάχερ και στο podcast «Club Random». Εξήγησε πως δεν υπήρχαν αποδείξεις για όσα τον κατηγορούσαν και πως ναι μεν έχει μείνει απένταρος, ωστόσο βρίσκεται σε μια καλή φάση της ζωής του. Δεν έχει υπάρξει καλύτερα, για την ακρίβεια. Νιώθει την απελευθέρωση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι απίστευτα απελευθερωτικό, επειδή τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου μέχρι εκείνο το σημείο ήταν να ασχολούμαι με το πώς με αντιλαμβάνονταν, κάτι που τώρα δεν χρειάζεται να σε νοιάζει».

Όσον αφορά τις επαγγελματικές του κινήσεις, ο Άρμι Χάμερ αποκάλυψε πρόσφατα πως έχει ετοιμάσει ένα σενάριο, αλλά στο κομμάτι της υποκριτικής, δεν υπάρχει κάποια πρόταση στα σκαριά. Και μάλλον δεν πρόκειται, θα πούμε εμείς.

Οι καταγγελίες εις βάρος του Άρμι Χάμερ

Για να φρεσκάρουν τη μνήμη οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2021. Μια γυναίκα υποστήριξε πως είχε σχέση με τον Άρμι Χάμερ για τέσσερα χρόνια και πως, κατά τη διάρκεια της σχέσης, της έστελνε βίαια μηνύματα με λεπτομερείς περιγραφές για κανιβαλισμό, φαντασιώσεις βιασμού και την επιθυμία του να πιει το αίμα της. Μάλιστα, προκειμένου να στηρίξει τα λόγια της, δημοσίευσε μια σειρά από screenshots που, όπως ισχυρίστηκε, της έστειλε ο Άρμι Χάρμερ και μηνύματα που έλαβε από άλλες πρώην συντρόφους τoυ.

Δύο μέρες μετά, η Κόρτνεϊ Βουσέκοβιτς, που δήλωσε ότι έβγαινε με τον Άρμι Χάμερ, μίλησε στο PageSix και υποστήριξε πως την κακοποιούσε συναισθηματικά και σεξουαλικά. «Για άγνωστο λόγο με έπεισε πως όλα αυτά ήταν εντάξει και με έβαλε σε επικίνδυνες καταστάσεις», είπε μεταξύ άλλων.

Περίπου δέκα μέρες αργότερα, η πρώην σύντροφος του Άρμι Χάμερ, Πέιτζ Λόρενζ, δήλωσε με τη σειρά της στο Page Six, πως δέχθηκε κακοποίηση από τον ηθοποιό, προκαλώντας τις μώλωπες, ενώ τη στιγμάτισε με καυτό μέταλλο. Μάλιστα, τη φωτογράφιζε χωρίς τη συγκατάθεσή της. «Έλαβα DM που έλεγε ότι ο Άρμι μου έστειλε φωτογραφίες που ήμουν δεμένη, και δεν γνώριζα για την ύπαρξή τους. Δεν ήξερα ούτε ότι υπήρχαν, ούτε τι έδειχναν. Μιλούσε για τη σχέση μας σαν να ήταν παραδοσιακή BDSM συμφωνία, αλλά δεν ήταν. Ήταν κάτι εντελώς έξω από αυτό».

Μετά τις κατηγορίες, ο Άρμι Χάμερ βρέθηκε χωρίς δουλειά, αφού όλα τα project του ακυρώθηκαν. Γι’αυτό και ξεκίνησε να εργάζεται στις Νήσους Κέιμαν. Όταν κάποια στιγμή έδωσε την πρώτη σου συνέντευξη μετά το cancel του, δεν αποδέχθηκε ποτέ την ενοχή του, αλλά παραδέχτηκε πως ήταν εγωιστής και νάρκισσος.

Όπως και να ‘χει, η αστυνομία του Λος Άντζελες θεώρησε πως δεν υπάρχει τίποτα το χειροπιαστό εναντίον του, αν και συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.