CELEBRITIES

Ο μίνι απολογισμός της Σελίνα Γκόμεζ με αφορμή τα γενέθλιά της που είναι σύντομα: «Βρίσκομαι στην καλύτερη περίοδό μου»


JTeam

20 Ιουλίου 2024

Ο μίνι απολογισμός της Σελίνα Γκόμεζ με αφορμή τα γενέθλιά της που είναι σύντομα:  «Βρίσκομαι στην καλύτερη περίοδό μου»
instagram
Σύντομα θα κλείσει τα 32 της χρόνια

Η Σελίνα Γκόμεζ, με αφορμή τα γενέθλιά της που είναι σύντομα -σε λίγο κλείνει τα 32 της χρόνια- έκανε έναν μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα ζωής της... κλεισμένος σε μερικές αράδες και τον ανέβασε στα social media.

Η ίδια, δεν δίστασε να εκφράσει την εκτίμηση και της ευγνωμοσύνη της και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της, στην καθημερινότητά της, προσωπική και επαγγελματική και στην περίοδο που βιώνει αυτό το διάστημα, χαρακτηρίζοντάς της ως «την καλύτερη μέχρι ώρας».

Συγκεκριμένα ανέβασε ένα ενσταντανέ μαζί με τους δύο συμπρωταγωνιστές της στην άκρως επιτυχημένη σειρά, «Only Murders in the Building» -σίγουρα έχεις δει κάποιο επεισόδιο, αν όχι όλες τις σεζόν- Στιβ Μάρτιν και Μάρτιν Σορτ, και το συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο.

«Μετά από σκέψη συνειδητοποιώ ότι με τα γενέθλιά μου να πλησιάζουν, 32. Είμαι τόσο ευγνώμων που περιβάλλομαι από ανθρώπους που με κάνουν καλύτερη, με προκαλούν, μου υπενθυμίζουν μέρα με τη μέρα ότι κάθε στιγμή είναι ένα δώρο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αυτή είναι η αγνή μου χαρά. Ευχαριστώ τον Θεό για την περίοδο στην οποία βρίσκομαι. Είναι η καλύτερη μέχρι τώρα».

Δες το ποστ της:

Τα χρόνια που ήταν μόνη της και η νέα της σχέση

«Είναι κάπως άσχετο αυτό, ένας σύντροφος δεν είναι η μοναδική πηγή ευτυχίας. Ήμουν μόνη για πέντε χρόνια και το συνήθισα αυτό. Τα πρώτα δύο χρόνια πίεζα τον εαυτό μου, αλλά μετά το αποδέχτηκα. Μετά κατέληξα στο σχέδιό μου, το οποίο ήταν ότι θα υιοθετούσα ένα παιδί στα 35 μου εάν δεν γνώριζα κανέναν», δήλωσε στο περιοδικό TIME και στη δημοσιογράφο Λούσι Φέλντμαν.

Jenny.Gr
Instagram

Τέλος αναφερόμενη στον Μπένι Μπλάνκο, τόνισε πως αρχικά τον έβλεπε σαν φίλο, αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.