CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Χάρι θα λάβει ένα ιλιγγιώδες ποσό μόλις κλείσει τα 40 – Περισσότερα από όσα πήρε ο Ουίλιαμ


JTeam

25 Ιουλίου 2024

Ο πρίγκιπας Χάρι θα λάβει ένα ιλιγγιώδες ποσό μόλις κλείσει τα 40 – Περισσότερα από όσα πήρε ο Ουίλιαμ
SPLASH via Ideal Image
Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να λάβει ένα ξεχωριστό δωράκι στα 40α γενέθλιά του

Μάθαμε πόσα χρήματα παίρνει ετησίως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Μάθαμε πόσα χρήματα έπαιρνε η αδερφή της βασίλισσας Καμίλα, Άναμπελ Έλιοτ, όσο βρισκόταν στη λίστα με τη βασιλική μισθοδοσία. Κρίμα δεν είναι να μην ξέρουμε και τα οικονομικά του πρίγκιπα Χάρι; Είναι.

Εντάξει, δεν γνωρίζουμε ακόμα τον ετήσιο μισθό του, αλλά μάθαμε πως ο πρίγκιπας Χάρι, αναμένεται να λάβει ένα ξεχωριστό δωράκι στα 40α γενέθλιά του. Ο δούκας του Σάσεξ θα γίνει 40 ετών στις 15 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα κληρονομήσει ένα ιλιγγιώδες ποσό. Μάλιστα, θα κληρονομήσει περισσότερα χρήματα από τον αδερφό του, Ουίλιαμ, όταν εκείνος έκλεισε τα 40 – σκάνδαλο, θα έλεγε κανείς. Και για αυτό, οφείλεται η προγιαγιά του, Ελίζαμπεθ Μπόουζ-Λάυον, η Βασιλομήτωρ, η οποία πέθανε το 2002.

Η Βασιλομήτωρ Ελισάβετ ίδρυσε ένα καταπιστευματικό ταμείο 90 εκατομμυρίων δολαρίων για την οικογένειά της, το οποίο ανέφερε ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα λάβει το μερίδιό του όταν κλείσει τα 40, σύμφωνα με τους Times. Ο Oυίλιαμ και ο Χάρι επρόκειτο να μοιραστούν περίπου 14 εκατομμύρια λίρες από αυτή την κληρονομιά, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των μετρητών θα πάει στον Χάρι. Γιατί; Γιατί ο Ουίλιαμ θα «ωφεληθεί οικονομικά» με το να γίνει βασιλιάς.

Έτσι, ο πρίγκιπας Χάρι θα λάβει το ποσό των 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων από το μερίδιό του για τα 40α γενέθλιά του. Βέβαια, θα χρειαστεί να πληρώσει φόρους που θα μειώσουν το τελικό ποσό. «Ως αποτέλεσμα, ο Χάρι είναι πιθανό να λάβει λίγο περισσότερα από τα μισά των 14 εκατομμυρίων που διατέθηκαν για τα 2 αδέρφια», είπε μια πηγή στους Times.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.