CELEBRITIES

H Halsey ξεσπά για το μίσος που δέχεται: «Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα που δεν με κάνει ευτυχισμένη»


JTeam

31 Ιουλίου 2024

H Halsey ξεσπά για το μίσος που δέχεται: «Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα που δεν με κάνει ευτυχισμένη»
SPLASH via Ideal Image
Η Ηalsey «μετανιώνει που επέστρεψε» στη μουσική βιομηχανία

Πριν από λίγο καιρό η Halsey πήρε την απόφαση να μοιραστεί με το ευρύ κοινό ότι τον Ιούνιο του 2022 διαγνώστηκε με λύκο και Τ-κυτταρική λεμφοϋπερπλαστική διαταραχή. Μετά από ένα διάστημα αποχής από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και την περίοδο νοσηλείας της, η Halsey επέστρεψε πιο δυνατή από πότε, χαρίζοντάς στους θαυμαστές της τα νέα τραγούδια της «The End» και τώρα το single «Lucky».

Φαίνεται, όμως, πως «μετανιώνει που επέστρεψε» στη μουσική βιομηχανία, αφού το μίσος που έχει δεχθεί από ορισμένους ανθρώπους, ξεπερνάει τα όρια. Σε μια ανάρτηση στη σελίδα της στο Tumblr, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι είναι δυσαρεστημένη με τους θαυμαστές που «φωνάζουν περιστασιακά με τη γνώμη τους για το πόσο με μισούν ή πόσο απαίσια είμαι».

«Οι ίδιοι οι θαυμαστές μου είναι πιο κακοί προς εμένα από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη», έγραψε η Halsey. «Δεν μιλάω για όλους, φυσικά. Αλλά κάποτε ήταν μόνο μια μειοψηφία που ήταν απαίσια προς εμένα και τώρα φαίνεται ότι η πλειοψηφία έχει μείνει εδώ μόνο για να χτυπάει περιστασιακά τη γνώμη της για το πόσο με μισεί ή πόσο χάλια είμαι».

Η ίδια, συνέχισε λέγοντας πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεσαι σε έναν χώρο που στερείται εντελώς καλοσύνης, συμπάθειας, υπομονής και ανθρώπινης αξιοπρέπειας. «Ειδικά μετά από χρόνια που κρυβόμουν από τις αλληλεπιδράσεις από φόβο ότι θα συνέβαινε αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ. Δεν ξέρω. Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Δεν πρόκειται να κάνω πια τίποτα που δεν με κάνει ευτυχισμένη. Δεν μπορώ να το αντέξω πνευματικά».

Κάνοντας μια αναφορά στην περίοδο που αρρώστησε, η τραγουδίστρια είπε πως τότε, «το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν να γίνω καλά ώστε να μπορέσω να επιστρέψω και να γίνω ξανά μέρος ΑΥΤΟΥ, αλλά δεν ξέρω καν τι είναι αυτό πια και θέλω να συρθώ σε μια τρύπα και μετανιώνω που επέστρεψα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS