CELEBRITIES

Η Σιμόν Μπάιλς αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα έκανε ξανά μπότοξ σε ένα GRWM βίντεο που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε


JTeam

3 Αυγούστου 2024

Η Σιμόν Μπάιλς αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα έκανε ξανά μπότοξ σε ένα GRWM βίντεο που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε
Instagram
Η χιουμοριστική περιγραφή της θα σε κάνει να χαμογελάσεις

Η Σιμόν Μπάιλς, η αθλήτρια - φαινόμενο της σημερινής εποχής, που σε κάθε εμφάνισή της αποθεώνεται από το κοινό, αποτελεί την πρωταγωνίστρια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Οι εξωπραγματικές επιδόσεις της μετά την κατάρρευσή της και η συμβολή της ψυχοθεραπείας την έχουν κάνει δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση και πια νιώθει ότι πατάει πιο σίγουρα στα πόδια της.

Η ίδια, είναι επίσης πολύ ενεργή στα social media. Χτες μάλιστα (Παρασκευή, 2 Αυγούστου) ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, δείχνοντας σε όλους τη ρουτίνα του μακιγιάζ της και αποκαλύπτοντας παράλληλα διάφορα πράγματα για εκείνη που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

Jenny.Gr
tiktok

Το μπότοξ που δεν θα ξανακάνει

«Έχω μια αστεία ιστορία για εσάς. Για τα 27α γενέθλιά μου, έκανα μπότοξ, ακριβώς εδώ στη ζώνη Τ και δεν μου άρεσε. Άρα δεν το έκανα ξανά, και να θυμάστε ότι ήταν τον Μάρτιο. .», είπε η αθλήτρια.

Και κατόπιν εξήγησε πώς το ένα φρύδι της... σηκωνόταν κάποιες φορές μόνο του και αυτό το πρόσεξαν στην προπόνηση οι συναθλήτριές της. Εκείνη όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να κατέβει, απλά περίμενε υπομονετικά, κάθε φορά, για πάνω από 20 δευτερόλεπτα.

Τώρα μπορεί να κάνει όλες τις εκφράσεις του προσώπου της αβίαστα, χωρίς κανένα θέμα και γι' αυτό τόνισε πως δεν θα μπει στη διαδικασία αυτή ποτέ ξανά.

@simonebilesowens get ready with meeee for all around finals @ the olympics 😱🥹 #olympics #gymnastics #usa #paris ♬ original sound - Simone Biles

Η αγάπη της για τα τατουάζ

Η Σιμόν Μπάιλς λατρεύει τα τατουάζ και έχει αρκετά στο σώμα της, όπως ένα με τους ολυμπιακούς κύκλους.

Σε αυτή τη φάση, όπως υποστήριξε, σκέφτεται μήπως κάνει ακόμα ένα που θα αποτελεί μια «ωδή στο Παρίσι».

Πάντως δεν το έχει αποφασίσει ακόμα και αν είναι θα το κάνει επιστρέφοντας στην Αμερική.

Η πορεία προς τη δόξα

Το 2020, η Σιμόν Μπάιλς κατέρρευσε ψυχικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μια αντίδραση απόρροια του τραύματός της.

Η αθλήτρια κατηγόρησε τον Λάρι Νάσαρ, τον πρώην γιατρό της Εθνικής Ομάδας Γυμναστικής των ΗΠΑ, για σεξουαλική κακοποίηση, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως παράγοντες της ομάδας γνώριζαν, όμως τον συγκάλυπταν εις βάρος των αθλητριών.

Jenny.Gr
Instagram @simonebiles

Με την κίνησή της αυτή όχι μόνο ενέπνευσε τις συναθλήτριές της να μιλήσουν για όσα βίωσαν, αλλά δε δίστασε να αποκαλύψει σε ολόκληρο τον κόσμο τα τραύματα που της «άφησε» ο άνθρωπος εκείνος, αλλάζοντας στην ουσία μια για πάντα το χώρο της ενόργανης, ο οποίος για χρόνια ήταν «σκοτεινός».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.