CELEBRITIES

Βικτόρια Μπέκαμ: «Είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον Ντέιβιντ. Ίσως περισσότερο από όταν πρωτογνωριστήκαμε»


JTeam

5 Αυγούστου 2024

Βικτόρια Μπέκαμ: «Είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον Ντέιβιντ. Ίσως περισσότερο από όταν πρωτογνωριστήκαμε»
Μετά από 25 χρόνια, η Βικτόρια Μπέκαμ αισθάνεται πως ο Ντέιβιντ την οδηγεί στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού της

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βικτόρια Μπέκαμ στη Vogue Αυστραλίας και στη Νικόλ Κίντμαν. Οι δύο από τις πιο γνωστές γυναίκες στον κόσμο ξέκλεψαν λίγο χρόνο για να μιλήσουν για τα παιδικά χρόνια της Βικτόρια Μπέκαμ, τη σχέση της με τον πατέρας της και φυσικά για τον γάμο της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον οποίο παραμένει ακόμα πολύ ερωτευμένη – όπως εκμυστηρεύτηκε.

Την ημέρα της συνέντευξης, η Βικτόρια και ο Μπέκαμ γιόρταζαν την 25η επέτειο του γάμου τους. «Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα», είπε η ίδια στην Νικόλ Κίντμαν και στη συνέχεια πρόσθεσε πως λατρεύει να περνάει χρόνο με τον σύζυγό της. «Είναι πολύ αστείος. Έχω έναν σύζυγο με τον οποίο είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένη, ίσως περισσότερο από ό,τι όταν πρωτογνωριστήκαμε. Πραγματικά γελάμε. Και πραγματικά υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον όσον αφορά στην καριέρα και στα πάθη μας», τόνισε.

Μετά από 25 χρόνια, η Βικτόρια Μπέκαμ αισθάνεται πως ο Ντέιβιντ την οδηγεί στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. «Και είναι πολύ σημαντικό να το βλέπουν τα παιδιά. Νιώθω πολύ ευγνώμων που δεν έκανα συμβιβασμούς με την καριέρα μου και μπορώ ακόμα να κάνω αυτό που αγαπώ και απολαμβάνω. Εγώ και ο Ντέιβιντ μπορούμε να φεύγουμε, μόνο οι δυο μας, και να γελάμε και να απολαμβάνουμε αυτήν τη στιγμή, και νομίζω ότι είναι τόσο σπάνιο μετά από τόσα χρόνια».

Η Βικτόρια Μπέκαμ, αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο είναι ο αμοιβαίος σεβασμός. «Δεν είναι πάντα εύκολο, και νομίζω ότι αν βρεις κάποιον με τον οποίο μπορείς να αναπτυχθείς, τότε είσαι ευλογημένος. Όλοι αλλάζουμε όταν μεγαλώνουμε και ο απώτερος στόχος είναι να βρούμε κάποιον με τον οποίο μπορούμε να μεγαλώσουμε. Θυμάμαι σε σχέσεις που είχα όταν ήμουν νεότερη να λέω: "Άλλαξες". Λοιπόν, φυσικά και αλλάζεις καθώς μεγαλώνεις. Αυτό συμβαίνει. Είναι, όμως, υπέροχο εάν μπορείς να βρεις την αδελφή ψυχή σου που αλλάζει, εξελίσσεται και μεγαλώνει μαζί σου. Νιώθω πολύ τυχερή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.