CELEBRITIES

Η Σέλμα Μπλερ ξεκίνησε νέα θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας - «Νιώθω υπέροχα»


JTeam

6 Αυγούστου 2024

Η Σέλμα Μπλερ ξεκίνησε νέα θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας - «Νιώθω υπέροχα»
SPLASH via Ideal Image
«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη»

Το να μιλάς ανοιχτά για τις μάχες σου πολλές φορές είναι απελευθερωτικό. Ίσως, έτσι αισθάνεσαι πως δίνεις δύναμη και θάρρος σε κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον κόσμο που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τη δική σου. Αυτό, συμβαίνει και με τη Σέλμα Μπλερ, η οποία διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2018. Από τότε, η ηθοποιός έχει υποβληθεί σε μια σειρά θεραπειών και συνεχώς μοιράζεται την πορεία της υγείας της.

Σε ένα αποκλειστικό βίντεό της στο US Weekly, η Σέλμα Μπλερ ανέφερε πως είναι ενθουσιασμένη με τη νέα θεραπεία που ακολουθεί. «Πολλοί άνθρωποι με ρωτούσαν πώς τα πάω τόσο καλά και η κίνησή μου είναι τόσο διαφορετική και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη», είπε αρχικά στο βίντεο η Μπλερ. «Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο ότι ακόμα είμαι σε ύφεση. Νιώθω υπέροχα γιατί μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, έπεσα σε σοβαρή υποτροπή», συνέχισε λέγοντας πως μια μαγνητική τομογραφία έδειξε «νέες βλάβες» που την οδήγησαν να βρει έναν νέο γιατρό.

«Δόξα τω Θεώ, βρήκα έναν υπέροχο εδώ στο Δυτικό Χόλιγουντ που μου συνέστησε να δοκιμάσω μια νέα θεραπεία. Ήταν απλώς μερικές ταμπλέτες. Πήρα λοιπόν, ένα ή δύο δισκία και σε δύο χρόνια η θεραπεία μου θα έχει τελειώσει. Ήταν καταπληκτικό και βοήθησε τόσο πολύ την κίνηση και την ομιλία μου και μου επέτρεψε να έχω ένα υπέροχο καλοκαίρι».

Στο εξώφυλλο του US Weekly Ιουλίου, η Μπλερ μίλησε για τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων που έλαβε πριν από πέντε χρόνια. Ενώ συζητούσε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, η Μπλερ αναλογίστηκε τη διαδρομή της μέχρι να φτάσει εκεί που βρίσκεται σήμερα, ενώ αποκάλυψε τη συμβουλή που θα έδινε στον εαυτό της πριν από έξι χρόνια.«Θα χρειαστούν χρόνια για να νιώσω καλύτερα, αλλά δεν πειράζει. Σε καθοδηγούν με αγάπη και τα πράγματα θα έρθουν στην ώρα τους. Απλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς. Μια μέρα θα νιώσεις καλύτερα - και θα δώσεις μια συνέντευξη μιλώντας για το πόσο μακριά έχεις φτάσει!».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.