CELEBRITIES

Η Σέλμα Μπλερ μιλά για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Όσο πλησιάζω σε έναν νέο κύκλο θεραπείας, κλαίω περισσότερο»


JTeam

16 Ιουλίου 2024

Η Σέλμα Μπλερ μιλά για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Όσο πλησιάζω σε έναν νέο κύκλο θεραπείας, κλαίω περισσότερο»
SPLASH via Ideal Image
Η Σέλμα Μπλερ μίλησε για τις θεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί για να της δώσουν περισσότερη δύναμη εν μέσω της μάχης με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

H Σέλμα Μπλερ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2018. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει υποβληθεί σε μια σειρά θεραπειών. Η ίδια, έχει εκμυστηρευτεί ότι έχει περάσει καλές και κακές στιγμές. Το μόνο σίγουρο είναι, πως η Σέλμα Μπλερ αποτελεί έμπνευση για κάθε γυναίκα που αντιμετωπίζει την ίδια ασθένεια.

Η ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις με ένα μπαστούνι για υποστήριξη, καθώς και τον σκύλο βοηθό της. Το βράδυ της Τετάρτης, η Σέλμα Μπλερ ήταν μεταξύ των καλεσμένων που παρακολούθησαν μια προβολή του ντοκιμαντέρ του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca για τη σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg. Εκεί, βρέθηκε μαζί με τον Σκουτ, τον σκύλο βοηθό της, χωρίς το μπαστούνι της αυτήν τη φορά.. «Αυτός είναι ο Σκουτ, ο νόμιμος σκύλος μου... Αυτή είναι πραγματικά μια από τις πρώτες μου εξόδους χωρίς το μπαστούνι μου. Έχω κερδίσει τόση δύναμη, αλλά αυτός έρχεται μαζί μου».

Η ηθοποιός, σε μια νέα ανάρτησή της, μίλησε ξανά για τις θεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί για να της δώσουν περισσότερη δύναμη εν μέσω της μάχης με τη σκλήρυνση κατά πλάκας. «Όσο πλησιάζω σε έναν νέο κύκλο θεραπείας, παρατηρώ ότι κλαίω περισσότερο, πέφτω περισσότερο, περνάω περισσότερο χρόνο καθιστή, μου κόβεται η ανάσα και δυσκολεύομαι να κρατήσω έναν ρυθμός την ομιλία μου, εκτός αν ψιθυρίζω», είπε, αρχικά στην ανάρτησή της η Σέλμα Μπλερ.

«Τώρα νιώθω πιο υγιής και δυνατή, χάρη στην ιατρική ασφάλειά μου και στη νευρολόγο μου. Μου φαίνεται σαν θαύμα όταν ο κόσμος έρχεται να βοηθήσει εμένα και τον γιο μου, που αυτόν το μήνα κλείνει τα 13. Είναι το αστέρι μου και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους φίλους μου εδώ, που μέσα σε αυτά τα χρόνια, όταν νιώθω υπερβολικά εξασθενημένη για να του κάνω μεγάλα πάρτι γενεθλίων, του στέλνετε δώρα. Σας ευχαριστούμε, κι εγώ κι αυτός. Μας έχετε υποστηρίξει και κρατάω την αγάπη και τη φροντίδα σας. Ειδικά τις ημέρες που περνάω στο κρεβάτι, χαμογελάω γνωρίζοντας πόσα έχετε κάνει όσοι με ακολουθείτε στα social media», κατέληξε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.