CELEBRITIES

Για τον Ματ Ντέιμον, η υψηλή αυτοεκτίμηση είναι «το πιο σημαντικό πράγμα» για ένα παιδί


JTeam

7 Αυγούστου 2024

Για τον Ματ Ντέιμον, η υψηλή αυτοεκτίμηση είναι «το πιο σημαντικό πράγμα» για ένα παιδί
SPLASH via Ideal Image
Ο Ματ Ντέιμον μοιράστηκε τις «καλύτερες συμβουλές για τους μπαμπάδες κοριτσιών»

Για το πώς αντιλαμβάνεται την πατρότητα, αλλά και για τις καλύτερες συμβουλές που μπορεί να δώσει ένας μπαμπάς στις κόρες του, μίλησε σε νέα συνέντευξή του ο Ματ Ντέιμον. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος προτιμάει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την την οικογενειακή του ζωή, έχει τρείς κόρες μαζί με τη σύζυγό του, Λουσιάνα. Παράλληλα, είναι θετός πατέρας της 26χρονης κόρης της Λουσιάνα, από προηγούμενο γάμο, Αλέξια, η οποία ήταν 4 ετών όταν γνωρίστηκαν.

«Ήταν πολύ διαφορετικό από ό,τι περίμενα, είναι αλήθεια», είχε πει ο ίδιος στο παρελθόν για την πορεία του προς την πατρότητα, «αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου να μην έχει ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα. Δεν θέλω να το φανταστώ». Τώρα, ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Άντι Κόεν στο Radio Andy του SiriusXM, με τον οικοδεσπότη να του ζητάει να μοιραστεί τις «καλύτερες συμβουλές για τους μπαμπάδες κοριτσιών».

Όπως είπε ο ίδιος, το πιο σημαντικό είναι βοηθάς ένα παιδί, και στην προκειμένη περίπτωση τα κορίτσια, να χτίσουν την αυτοεκτίμησή τους από νεαρή ηλικία, ώστε να έχουν την αυτοπεποίθηση να παίρνουν σωστές αποφάσεις μετέπειτα. «Δεν θα τολμούσα να δώσω συμβουλές σε κανέναν, εκτός από το να πω ότι προσπαθώ να ακούω και να είμαι χρήσιμος. Πρόκειται για την οικοδόμηση αυτοεκτίμησης», είπε. Ο ίδιος, σημείωσε πως υψηλή αυτοεκτίμηση είναι «το πιο σημαντικό πράγμα» για τα κορίτσια. «Ξέρεις, στο 99% των αποφάσεων που θα πάρουν, δεν θα είσαι εκεί, σωστά;», τόνισε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο οικοδεσπότης της εκπομπής ρώτησε τον Ματ Ντέιμον, για τα ραντεβού, ένα κοινό θέμα συζήτησης για πολλούς γονείς με ενήλικα παιδιά. Και φυσικά, ο ηθοποιός αμφισβήτησε γρήγορα την αφήγηση ότι οι μπαμπάδες των κοριτσιών είναι υπερβολικά προστατευτικοί ή επιθετικοί όταν πρόκειται για την προσωπική ζωή τους. «Αυτό είναι κάτι σαν ένα παλιό τροπάριο που νομίζω ότι οι άνθρωποι, ξέρεις, θέλουν να το αναπαράγουν», είπε ο ηθοποιός για το στερεότυπο του υπερβολικά προστατευτικού μπαμπά. «Στους μπαμπάδες αρέσει να αστειεύονται γι' αυτό μεταξύ τους, νομίζω ότι μερικές φορές».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.