CELEBRITIES

Η Halsey μιλά για την αποβολή που είχε όταν ήταν 20 ετών: «Ένιωθα τόσο μόνη»


JTeam

6 Αυγούστου 2024

Η Halsey μιλά για την αποβολή που είχε όταν ήταν 20 ετών: «Ένιωθα τόσο μόνη»
SPLASH via Ideal Image
«Εκείνη την εποχή, οι μόνες ιστορίες για αποβολή που είχα ακούσει ήταν από γυναίκες που ήταν παντρεμένες»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Halsey μιλά για την αποβολή που είχε πριν από 20 χρόνια, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην προσπάθειά της να συλλάβει. Τώρα, η τραγουδίστρια μίλησε στο podcast «SHE MD» και αποκάλυψε πως απέβαλε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας, ενώ περιέγραψε πόσο μόνη ένιωθε.

«Άρχισα να αποβάλλω πριν τη συναυλία», τόνισε η Halsey εξηγώντας πως εκείνη την περίοδο έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα της. «Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι σε αυτό το show. Υπήρχε ένας εταιρικός συνεργάτης, υπήρχε ένας μεγαλύτερος συνεργάτης μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά το πιο σημαντικό για μένα ήταν ότι υπήρχαν χίλια παιδιά που περίμεναν όλη μέρα για να μπουν και να με δουν». Συνεχίζοντας, η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως τελικά κατέληξε να φοράει μια πάνα για ενήλικες. «Μου είχαν ζητήσει μόνο να παίξω νομίζω 45 λεπτά. Και δεν είχα πραγματικά τόσα τραγούδια, για να είμαι ειλικρινής, οπότε δεν ξέρω ότι θα μπορούσα να παίξω περισσότερο».

Μετά το τέλος του show, η Halsey πήγε σε ένα ξενοδοχείο και υπέφερε όλο το βράδυ.«Θυμάμαι ότι καθόμουν στην μπανιέρα γιατί απλά δεν ήξερα τι να κάνω με όλο το αίμα. Μετά ξύπνησα στις 5 ή 6 το πρωί για να μπω σε άλλο αεροπλάνο για να πάω στον Καναδά». Στη συνέντευξή της στο podcast, η Halsey είπε πως δεν ήξερε σε ποιον να μιλήσει για την εμπειρία της. «Εκείνη την εποχή, οι μόνες ιστορίες για αποβολή που είχα ακούσει ήταν από γυναίκες που ήταν παντρεμένες. Και τις περισσότερες φορές μιλούσαν για αυτό αφού είχαν συλλάβει επιτυχώς. Ήταν απλώς ένας κόσμος πληροφοριών που δεν ήταν προσβάσιμoς σε εμένα, απλώς ένιωθα τόσο μόνη». «Είμαι μόλις 20 ετών. Θα πρέπει να μπορώ να έχω ένα μωρό μέσα μου», θυμάται να λέει στον εαυτό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.