CELEBRITIES

Το βίντεο με την Κόρτνεϊ Κοξ που οδηγεί ένα παιδικό ποδήλατο και πέφτει πάνω σε κάδους, θα σου φτιάξει τη μέρα


JTeam

8 Αυγούστου 2024

Το βίντεο με την Κόρτνεϊ Κοξ που οδηγεί ένα παιδικό ποδήλατο και πέφτει πάνω σε κάδους, θα σου φτιάξει τη μέρα
Splash News
Η σταρ από τα «Φιλαράκια» επέστρεψε με ακόμα ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Δυστυχώς, η Κόρτνεϊ Κοξ δεν κατάφερε ούτε και φέτος να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά κατάφερε να μας φτιάξει τη μέρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ως μια από τις ηθοποιούς που διατηρεί πραγματικά το χιούμορ της, πάντα μας κερδίζει μέσα από τα διασκεδαστικά βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς στα social media.

Πριν λίγο καιρό, η Κόρτνεϊ Κοξ προσπάθησε να κάνει μια viral τάση, κάνοντας ρόδα, ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν απλά ξεκαρδιστικά. Τώρα, η σταρ από τα «Φιλαράκια» επέστρεψε με ακόμα ένα αστείο βίντεο. Εκεί, βλέπουμε την Κόρτνεϊ Κοξ να φοράει το κράνος της και να ανεβαίνει σε ένα παιδικό ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες. Το ποδήλατο, είναι αρκετά μικρό. Στην αρχή, η ίδια τα πηγαίνει καλά και καταφέρνει να το οδηγήσει.

Μετά έρχεται η καταστροφή. Το βίντεο συνεχίζεται με ένα άλλο κλιπ όπου ένα παιδί φαίνεται να στρίβει και να πέφτει επάνω σε έναν κάδο σκουπιδιών. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Κόρτνεϊ Κοξ έγραψε: «Το 'χω».

Το απολαμβάνεις παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.