CELEBRITIES

Η Ελ Κινγκ δεν θέλει καμία σχέση με τον πατέρα της, Ρομπ Σνάιντερ – «Όταν ήμουν μικρή με έστειλε σε κατασκήνωση για υπέρβαρα παιδιά»


JTeam

13 Αυγούστου 2024

Η Ελ Κινγκ δεν θέλει καμία σχέση με τον πατέρα της, Ρομπ Σνάιντερ – «Όταν ήμουν μικρή με έστειλε σε κατασκήνωση για υπέρβαρα παιδιά»
IG @Elle King
«Πολύ τοξικός και πολύ ανόητος»

Ίσως να το γνώριζες, ίσως να το μαθαίνεις σήμερα, αλλά η Ελ Κινγκ είναι κόρη του Ρομπ Σνάιντερ. Το πραγματικό της όνομα είναι Τάνερ Ελ Σνάιντερ, ωστόσο εδώ και μερικά χρόνια, χρησιμοποιεί το επώνυμο της μητέρας της, δηλαδή Κινγκ. Η ίδια, δεν συνηθίζει να μιλάει για τον πατέρα της, τον γνωστό σε όλους μας ηθοποιό. Τώρα, όμως, σε νέα συνέντευξή της, μίλησε για τη σχέση της με τον Ρομπ Σνάιντερ, το πώς ήταν ως πατέρας και για τα όσα έζησε στην παιδική της ηλικία. Κι αυτά που είπε, δεν θα σου αρέσουν.

Μιλώντας στο podcast «Dumb Blonde», η Ελ Κινγκ αποκάλυψε αρχικά πως «έχω περίπου τέσσερα ή πέντε χρόνια να μιλήσω στον πατέρα μου». Σε ένα απόσπασμα της συνέντευξής της που υπάρχει στο TikTok, η τραγουδίστρια λέει πως ο πατέρας της δεν έχει θυμηθεί ούτε μία φορά τα γενέθλιά της. «Μου έφεραν cupcakes και γύρισα σπίτι και ο μπαμπάς μου ξέχασε τα γενέθλιά μου», είπε σε άλλο σημείο, όταν θυμάται το πώς γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της στο κολέγιο.

@xomgitsbunnie OUT TOMORROW on patre0n & Monday everywhere else 🎙️👱‍♀️ my sister @Elle King doesnt hold back! She addresses everything #elleking ♬ original sound - Bunnie Xo 🪄

Η τραγουδίστρια, δεν περνούσε ούτε ένα καλοκαίρι μαζί με τον πατέρα της, καθώς συνέχεια έλειπε. «Ήταν πάντα σε κινηματογραφικό πλατό», συνέχισε στη συνέντευξής της. «Αν περνούσα ποτέ ένα καλοκαίρι με τον μπαμπά μου, αυτό θα ήταν σε ένα πλατό ταινιών, οπότε απλά θα χανόμουν στο ανακάτεμα. Κι αν ποτέ μιλούσα και δεν έκανα ησυχία, όταν μου έλεγε "σσσς", θα είχα πρόβλημα».

Όταν ήταν μικρή, η Ελ Κινγκ είχε παραπάνω κιλά. Ήμουν «πραγματικά, πολύ βαρύ παιδί», είπε αποκαλύπτοντας πως ο πατέρα της την έστειλε σε κατασκήνωση για υπέρβαρα παιδιά. «Και μετά είχα περισσότερους μπελάδες, γιατί και έσπασα τον αστράγαλό μου και δεν έχασα βάρος. Πολύ τοξικός και πολύ ανόητος».

Σήμερα, δεν έχουν επαφή. Και η ίδια, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει σχέση μαζί του. «Απλώς δεν είναι καλός», συνέχισε. «Διαφωνώ με πολλά πράγματα που λέει. Θέλεις κάποιος να αλλάξει τόσο πολύ και τελικά, δεν μπορείς να ελέγξεις τις πράξεις κανενός άλλου. Δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματα των ανθρώπων. Το μόνο που μπορείς να ελέγξεις είναι πώς αντιδράς και τι κάνεις με τα συναισθήματά σου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.