CELEBRITIES

Η Μαντόνα έγινε 66: Οι πιο επικές στιγμές της βασίλισσας της pop


JTeam

17 Αυγούστου 2024

Η Μαντόνα έγινε 66: Οι πιο επικές στιγμές της βασίλισσας της pop
Οι επικές στιγμές της καριέρας της, από την “Εβίτα” μέχρι το φιλί στα VMA το 1984

Η Μαντόνα Λουίζ Βερόνικα Τσικόνε, γνωστή σε εμάς ως Μαντόνα, έγινε στις 16 Αυγούστου 2024, 66 ετών, δύσκολα όμως μπορούμε να το πιστέψουμε! Πάντα πρωτοποριακή και γεμάτη ενέργεια, η “βασίλισσα της ποπ” μετρά μια καριέρα που ξεπερνά τις 4 δεκαετίες και μας έχει χαρίσει ίσως τους πιο ιστορικούς δίσκους από το Like a Prayer μέχρι το Confessions on a Dance Floor.

Η Μαντόνα έχει σίγουρα μείνει στην ιστορία για τα πρωτοποριακά και ξεχωριστά μουσικά της βίντεο, την εκκεντρική και αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της καθώς και την-πολύ- τολμηρή μουσική της. Από την διαμάχη της με την καθολική Εκκλησία μέχρι και την τελευταία της εμφάνιση στην περσινή Eurovision, η βασίλισσα της ποπ ποτέ δεν δίστασε να ξεπεράσει τα όρια και να τα βάλει με τους ισχυρούς.

Παράλληλα, ακόμα και σήμερα, 40 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή της στην σκηνή, καθιερώνει νέες τάσεις στη μουσική πραγματικότητα. Έχει κερδίσει 7 Βραβεία Γκράμι, έχοντας συνολικά 28 υποψηφιότητες, 2 Χρυσές Σφαίρες, 31 βραβεία Billboard, 3 American Music Awards και 26 βραβεία MTV. Το 2008 μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame, ενώ το 1999 η Ένωση Αμερικανών Παραγωγών Ηχογραφήσεων (RIAA) την ανακήρυξε ως την πιο εμπορική γυναίκα τραγουδίστρια του 20ού αιώνα.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.