CELEBRITIES

Κιάρα Φεράνι: Ενθουσιασμένη με τις Κυκλάδες - Οι καλοκαιρινές διακοπές της, μετά τον δύσκολο χωρισμό


JTeam

20 Αυγούστου 2024

Κιάρα Φεράνι: Ενθουσιασμένη με τις Κυκλάδες - Οι καλοκαιρινές διακοπές της, μετά τον δύσκολο χωρισμό
Instagram @chiaraferragni
Η Κιάρα Φεράνι απολαμβάνει τις διακοπές της στα κυκλαδονήσια

Η Κιάρα Φεράνι ουδέποτε έκρυψε την αδυναμία που τρέφει για τη χώρα μας, αφού τα ταξίδια της τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στα ελληνικά νησιά είναι ατέλειωτα. Καλοκαίρι χωρίς Κυκλάδες δεν γίνεται και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η διάσημη Ιταλίδα influencer, αφού από τις αρχές Αυγούστου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο και την Πάρο.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με ριζικές αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, η Κιάρα Φεράνι επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς, να χαλαρώσει και να διασκεδάσει με την παρέα της. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα παιδιά της, με τα οποία επιδιώκει να περνάει συνεχώς τον χρόνο της.

Ο χωρισμός της από τον Φέντεζ και το οικονομικό σκάνδαλο εις βάρος της ήταν δύο γεγονότα που τη «σημάδεψαν» τους προηγούμενους μήνες. Θέλοντας, λοιπόν, να αποστασιοποιηθεί απ’ όλα αυτά και να αποκτήσει καινούργιες εμπειρίες, η Κιάρα Φεράνι ταξίδεψε στην Ελλάδα και ζει το καλοκαίρι της.

Ο λογαριασμός της στο IG έχει «πλημμυρίσει» από φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια, τις παραδοσιακές γειτονιές των νησιών και τις βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Η γνωστή influencer είναι ενθουσιασμένη με τις Κυκλάδες και σίγουρα δεν θα υπήρχε καλύτερος τρόπος για να κάνει διάλειμμα από τη ρουτίνα της.

Η Κιάρα Φεράνι μπορεί να επέλεξε δύο από τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά για τις διακοπές της, όμως φρόντισε να μείνει μακριά από τα πολυσύχναστα στέκια και τις δημοφιλείς παραλίες. Η ίδια προσπάθησε να αποφύγει τη βαβούρα και την ένταση, κρατώντας χαμηλούς τόνους. Αυτός είναι και ο λόγος που επισκεπτόταν τις πιο ερημικές και ήσυχες παραλίες, εκεί όπου δεν θα παραβιάζονταν η ιδιωτικότητά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.