CELEBRITIES

Καλοκαίρι εκτός Ελλάδας: Γνωστά πρόσωπα άφησαν τη χώρα μας και ταξίδεψαν στο εξωτερικό για τις διακοπές τους


Άννα Καντζηλιέρη

23 Αυγούστου 2024

Καλοκαίρι εκτός Ελλάδας: Γνωστά πρόσωπα άφησαν τη χώρα μας και ταξίδεψαν στο εξωτερικό για τις διακοπές τους
Instagram
Πολλοί ήταν οι Έλληνες που ταξίδεψαν στο εξωτερικό μέσα στο καλοκαίρι

Η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης εκατομμυρίων ταξιδιωτών κάθε καλοκαίρι, που έρχονται στη χώρα μας για να εξερευνήσουν τα νησιά, να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα και να κολυμπήσουν στα γαλαζοπράσινα νερά. Αυτός είναι ο λόγος που θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές τη θερινή περίοδο.

Σε αντίθεση με τους τουρίστες, πολλοί ήταν οι γνωστοί Έλληνες που επέλεξαν φέτος να περάσουν ένα μέρος των διακοπών τους στο εξωτερικό, εξερευνώντας έναν καινούργιο προορισμό. Έτσι, έκλεισαν εισιτήρια, ετοίμασαν βαλίτσες, πήγαν στο αεροδρόμιο και ξεκίνησαν όλο χαρά το ταξίδι τους.

Άλλοι προτίμησαν να επισκεφτούν προορισμούς εντός Ευρώπης, ενώ άλλοι εκμεταλλεύτηκαν τη μεγάλη ανάπαυλα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους για να ταξιδέψουν σε πιο μακρινά μέρη. Κάποιοι προτίμησαν παραθαλάσσιες περιοχές και κάποιοι επέλεξαν χώρες που βρίσκονται στο βόρειο τμήμα και συνεπώς έχουν ήπια θερμοκρασία.

Οι Έλληνες που πέρασαν τις διακοπές τους στο εξωτερικό

Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά είναι λάτρης των ταξιδιών και έτσι, κάθε φορά που της δίνεται η ευκαιρία, κάνει πολύημερες αποδράσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Το φετινό καλοκαίρι, η ηθοποιός επέλεξε να κάνει ένα road trip στις περιοχές γύρω από την Αδριατική Θάλασσα, όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media. Ντουμπρόβνικ, Κοτόρ, Μόσταρ, καταρράκτες Κράβιτσα, Σπλιτ, είναι μερικές από τις στάσεις της στο δεκαήμερο ταξίδι της.

Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε να επισκεφτεί τη βόρεια Ευρώπη. Πρώτος σταθμός της ήταν η Δανία και δεύτερος η Νορβηγία, στην οποία έκανε tour, εξερευνώντας διάφορες περιοχές, όπως είναι το παραμυθένιο Μπέργκεν. Η σχεδιάστρια ρούχων γέμισε εικόνες, απέκτησε καινούργιες εμπειρίες και επέστρεψε στη βάση της γεμάτη όμορφες αναμνήσεις.

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ένα αρκετά μακρινό ταξίδι μαζί με τα παιδιά της, αφού βρέθηκαν στο Λος Άντζελες και επισκέφτηκαν κάποια από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του πλανήτη. Η στάση στο Χόλιγουντ ήταν απαραίτητη πριν από την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο IG.

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα από την άλλη, ταξίδεψε στην Ισπανία, προκειμένου να κάνει ένα μεγάλο road trip στην Ανδαλουσία, όπως ενημέρωσε τους followers της. Αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της, η Σεβίλλη ήταν η πόλη που της «έκλεψε» την καρδιά.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Νορβηγία είχε την τιμητική της φέτος, αφού και η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στη σκανδιναβική χώρα μαζί με τις δίδυμες κόρες της κι άλλα μέλη της οικογένειάς της. Η επιχειρηματίας, μετά τις διακοπές στην Νάξο, πέρασε αρκετές ημέρες στο Όσλο, δείχνοντάς μας διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους μακριά από την Ελλάδα.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να επισκεφτεί έναν προορισμό, όπου θα μπορούσε να συνεχίσει τις βουτιές της. Έτσι, ταξίδεψε στην Κένυα και έζησε αξέχαστες στιγμές. Η παρουσιάστρια πήρε μια γεύση από τον πολιτισμό και την κουλτούρα της και γνώρισε νέους ανθρώπους.

Ελένη Χατζίδου

Οικογενειακές διακοπές ήταν ο στόχος της Ελένης Χατζίδου γι’ αυτό το καλοκαίρι και τον πέτυχε, πηγαίνοντας σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς: Τις εξωτικές Μαλδίβες. Η τραγουδίστρια/παρουσιάστρια έζησε πολύτιμες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα με φόντο τα τιρκουάζ νερά και την κατάλευκη άμμο. Η επιστροφή τη βρήκε ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου, που λατρεύει τις διακοπές στα ελληνικά νησιά, πέρασε για λίγο τα σύνορα και βρέθηκε στην Ίμπιζα. Η ηθοποιός απόλαυσε τις διακοπές στο κοσμοπολίτικο νησί και «πλημμύρισε» τον λογαριασμό της στο IG με υπέροχες καλοκαιρινές εικόνες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.