CELEBRITIES

Το Χόλιγουντ επέλεξε (και φέτος) την Ελλάδα - Οι celebrities που παραθερίζουν στα νησιά μας


JTeam

30 Ιουλίου 2024

Celebrities στην Ελλάδα
Οι celebrities του εξωτερικού επέλεξαν για ακόμα μια χρονιά την Ελλάδα για τις διακοπές τους

Δεν είμαστε μόνο οι Έλληνες που τιμάμε το καλοκαίρι στην χώρα μας, απολαμβάνοντας τις παραδεισένιες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά των νησιών και των παραθαλάσσιων περιοχών, αλλά και οι stars του Χόλιγουντ. Κάθε χρόνο, η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους προορισμούς που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους.

Οι Κυκλάδες, τα νησιά του Ιονίου και η Κρήτη συγκαταλέγονται στις top επιλογές τους κι όχι άδικα, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Ήδη από τις αρχές Ιουνίου, η χώρα μας γεμίζει από διασημότητες που αναζητούν να ζήσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, να κάνουν τα μπάνια τους και να γευτούν την ελληνική γαστρονομία.

Η Ελλάδα το καλοκαίρι φημίζεται για τις παραλίες, τη διασκέδαση, το φαγητό, τα μαγευτικά τοπία και αυτοί είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους που τα νησιά μας σφύζουν από ζωή.

Τους δύο πρώτους μήνες του καλοκαιριού πολλοί ήταν οι celebrities που διάλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Άλλοι μοιράστηκαν στα social media σχετικά στιγμιότυπα, αποκαλύπτοντας την τοποθεσία τους, ενώ άλλοι το κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό, όμως τους εντόπισαν οι παπαράτσι.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η Αν Χάθαγουεϊ, η Νάταλι Πόρτμαν, η Τζέσικα Άλμπα, η Κάιλι Μινόγκ, η Κάιλι Τζένερ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Λίντσεϊ Λόχαν, η Κέιτ Χάντσον, η Γκόλντι Χον και η Κλόντια Σίφερ είναι κάποιοι από τους celebrities που πέρασαν στιγμές ξεγνοιασιάς στη χώρα μας και πήραν μια γεύση από το ελληνικό καλοκαίρι.

Οι celebrities του εξωτερικού που έκαναν διακοπές στην Ελλάδα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επισκέφτηκε την Ελλάδα τον Μάιο, όμως το αποκάλυψε δύο μήνες μετά, όταν δημοσιοποίησε στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της. Μπορεί η ανάρτηση να διαγράφηκε μετά από καιρό, οι φωτογραφίες, όμως, έμειναν.

Jenny.Gr
Instagram/ Britney Spears

Η Αν Χάθαγουεϊ επέλεξε την Ύδρα για διακοπές με τη μεγάλη παρέα της. Ανάμεσά τους και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο.

Η Κάιλι Τζένερ από την άλλη δεν επέλεξε κάποιο νησί, αλλά τη Μονεμβασιά για τις καλοκαιρινές διακοπές της. Η ίδια δεν έκανε καμία σχετική ανάρτηση, σε αντίθεση με την κολλητή της, η οποία πρόδωσε το ταξίδι της διάσημης influencer στην Ελλάδα.

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα επέλεξε η Κάιλι Μινόγκ για τις διακοπές της. Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις ανέμελες στιγμές της σε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και χαλάρωσε με φόντο τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα.

Και η Κιμ Καρντάσιαν θέλησε να επισκεφτεί τη χώρα μας και να περιπλανηθεί στα ελληνικά νησιά. Η επιχειρηματίας δημοσίευσε φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα, χωρίς, όμως, να αποκαλύπτει που βρίσκεται. Και μπορεί εκείνη να κράτησε μυστικό τον προορισμό της, όμως οι παπαράτσι την εντόπισαν στις Σπέτσες.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ απαρνήθηκε το Αιγαίο και έκανε οικογενειακές διακοπές στα νησιά του Ιονίου, όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram.

Η Λίντσεϊ Λόχαν επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα. Έτσι, έκανε και φέτος. Η ηθοποιός βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο, στα τέλη Μαΐου, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Και η Κλόντια Σίφερ ταξίδεψε στην Ελλάδα και πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Νάταλι Πόρτμαν, λίγο καιρό μετά το διαζύγιο, ταξίδεψε στη Μύκονο και χαλάρωσε με φόντο το Αιγαίο. Η κάμερα του Mykonos Live Tv την εντόπισε μέσα σε σκάφος.

Η Τζέσικα Άλμπα από την άλλη έκανε κρουαζιέρα στη νότια πλευρά του νησιού μαζί με την οικογένειά της, όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή.

Ο Τράβις Σκοτ όχι μόνο επισκέφτηκε τα νησιά του Ιονίου, αλλά χόρεψε και νησιώτικα.

Και η Γκόλντι Χον «ψήφισε» Ελλάδα για τις φετινές διακοπές της.

Η Κένταλ Τζένερ και ο Μπαντ Μπάνι επίσης ταξίδεψαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις όμορφες Σπέτσες.

@badbunnyprgloballl Bad Bunny and Kendall Jenner on the Spetses island in Greece 🤍😍🏇👁️🐰🇵🇷 #badbunny #badbunnypr #benito #sanbenito #badbunnypr_oficial #badbunnyprt #badbunnypr🐰🐰 #badbunnyconcert #badbunnyfans #benitofans #badbunnyedits #badbunnytrap #kendalljenner #badbunnykendalljenner #theweeknd #tainy #arcangel #nattinatasha #daddyyankee #harrystyles #jbalvin #ivyqueen #travisscott #karolg #feid #ferxxo #beckyg #rihanna #rosalia #dualipa #rauwalejandro #dualipa #nickiminaj #JungKook #romeosantos #maluma #cardib i#selenagomez #taylorswift #sza #ozuna #justinbeiber #drake #ovo #kanyewest #ye #kodakblack #tydollasign #beyonce #jayz #mora #myketowes #pesopluma #yovngchimi #luarlal #grupofrontera #liluzi #ronaldinho #messi #frankocean #kimkardashians #kardashians #eladiocarrion #bryantmyers #kehlani #tegocalderon #Zendaya #ChrisHemsworth #arianagrande #jhaycortez #youngmiko #nengoflow #delaghetto #elultimotourdelmundo #x100pre #worldshottesttour #unveranosinti #uvst #viral #unveranosintibadbunny #unveranosintialbum #badbunny2026 #trapbadbunny #viraltiktok #fans #fypageシ #paratipage #badbunnytiktok #parati #perreo #greenscreen #fansbadbunny #puertorico #california #badbunny🐰 #badbunnylover #badbunnyglobal #badbunnypr2026 #puertorico🇵🇷 #losangeles #summer #summervibes #summersong #whereshegoesbadbunny #whereshegoes #badbunnyfansknow🥺 #benitosummer #badbunnysummer #omg #wow #amazing #love #loveit #sexy #gorgeous #hot #beautiful #data #MOJABIGHOST #kpop #tendencia #nadiesabe #fypシ゚viral #global #unpreview #unpreviewbadbunny #badbunnyunpreview #music #badbunnynewalbum #NADIESABE #NadieSabeLoQueVaAPasarMañana #NSLQVAPM #sanbenitoseason #BENITOVSBADBUNNY #bmwt #mwt #badbunnyMostWantedTour #badbunnyMostWantedTour2024 #badbunnyMostWantedTourestadosunidos #MostWantedTour #rimas #badbo #letsgo #2024 #badbunny2024 #badbunny2024tour #felizañonuevo #happynewyear #nomequierocasarbadbunny #summervibes #summersong #nomequierocasar #pov #adivino #sexy #hot #gorgeous #tour #pr #puertorico #puertorico🇵🇷 #paparazzi #chisme #hollywood #greece #grecia #couple #Spetses ♬ MONACO - Bad Bunny

Ο Τζο Τζόνας εξερεύνησε την Αθήνα και, μάλιστα, παρευρέθηκε στη συναυλία των Coldplay στις αρχές του Ιουνίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.