CELEBRITIES

Τζορτζ Κλούνεϊ - Μπραντ Πιτ: Το αστρονομικό ποσό που φημολογείται ότι έλαβαν ως μισθό για την ταινία «Wolfes»


JTeam

3 Σεπτεμβρίου 2024

Τζορτζ Κλούνεϊ - Μπραντ Πιτ: Το αστρονομικό ποσό που φημολογείται ότι έλαβαν ως μισθό για την ταινία «Wolfes»
Splash by Ideal Image
Όπως φαντάζεσαι, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ δεν λαμβάνουν τους κλασικούς μισθούς - Αυτός, όμως, είναι εξωπραγματικός

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ παρευρέθηκαν στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας τους με τίτλο «Wolfes», στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γοητευτικοί άντρες του Χόλιγουντ μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων επάνω τους, καθώς περπατούσαν στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο, η εμφάνισή τους δεν ήταν solo, αφού η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Κλούνεϊ, και η σύντροφος του Μπραντ Πιτ, Ινές ντε Ραμόν, συνόδευαν τους δημοφιλείς ηθοποιούς στο κόκκινο χαλί. Οι δύο γυναίκες δεν μπορούσαν να απουσιάζουν από το πλευρό των αγαπημένων τους αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Τις τελευταίες ημέρες, έχει δημιουργηθεί ένα σούσουρο σχετικά με τις απολαβές του Τζορτζ Κλούνεϊ και του Μπραντ Πιτ από την ταινία. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ένα δημοσίευμα των «New York Times», το οποίο ανέφερε ότι οι χολιγουντιανοί stars έλαβαν 35.000.000 δολάρια έκαστος για τον ρόλο τους στην ταινία «Wolves».

Αυτή η αποκάλυψη προκάλεσε ερωτηματικά, διότι φανταζόμασαν ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ λαμβάνουν (πολύ) μεγάλους μισθούς, όμως αυτός είναι εξωπραγματικός. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την ταινία στο Φεστιβάλ της Βενετίας, λοιπόν, ο Τζορτζ Κλούνεϊ θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια, διαψεύδοντας την εν λόγω είδηση, σύμφωνα με το «People».

«Ήταν ένα ενδιαφέρον άρθρο και όποια κι αν ήταν η πηγή για τον μισθό μας, είναι εκατομμύρια και εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από αυτά που αναφέρθηκαν. Και το λέω αυτό, μόνο και μόνο επειδή νομίζω ότι είναι κακό για τη βιομηχανία μας να πιστεύει ο κόσμος ότι αυτό είναι το πρότυπο για τους μισθούς. Νομίζω ότι αυτό είναι τρομερό, θα καταστήσει αδύνατη την παραγωγή ταινιών», τόνισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως εξαιτίας μιας αποτυχημένης συμφωνίας, χρειάστηκε να δώσουν ένα μέρος από τον μισθό τους για την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.