CELEBRITIES

H Lady Gaga μιλάει πρώτη φορά για τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι - Ο ρόλος της μητέρας της στη γνωριμία τους


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2024

H Lady Gaga μιλάει πρώτη φορά για τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι - Ο ρόλος της μητέρας της στη γνωριμία τους
IG @ladygaga
«Τον συνάντησε και μου είπε "Νομίζω ότι μόλις γνώρισα τον άντρα σου" και είπα "Δεν είμαι έτοιμη να γνωρίσω τον άντρα μου". Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι βρήκε τον πιο τέλειο άνθρωπο για μένα». 

Η Lady Gaga χωρίς αμφιβολία το τελευταίο διάστημα διανύει μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της, τόσο της επαγγελματικής, όσο και της προσωπικής.

Σε αυτό το άρθρο θα σταθούμε στο δεύτερο κομμάτι και θα σου παρουσιάσουμε λεπτομέρειες για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της, Μάικλ Πολάνσκι

Τις αποκαλύψεις τις έκανε όλες σε πρόσφατη συνέντευξή της στην αμερικάνικη Vogue και για το εξώφυλλο του Οκτωβρίου.

Η συνάντηση που γρήγορα έγινε σχέση

Η σχέση τους ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά του 2019 και οι πρώτες κοινές τους εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν το 2020.

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν σαν τον Michael. Είναι τόσο έξυπνος και τόσο ευγενικός. Η ζωή του και η δική μου είναι πολύ διαφορετικές. Είναι πολύ κλειστός τύπος και δεν είναι μαζί μου για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το ότι ταιριάζουμε ο ένας με τον άλλον. Αλλά νομίζω ότι αυτό που θέλω να ξέρουν οι θαυμαστές μου είναι ότι είμαι τόσο ευτυχισμένη. Είμαι υγιής. Νιώθω ότι η τελευταία φορά που είχαν νέα μου ήταν από την εποχή του Chromatica και εκείνο το άλμπουμ αφορούσε μια απολύτως φρικτή περίοδο για εμένα και την ψυχική μου υγεία. Ήμουν σε ένα πραγματικά σκοτεινό μέρος», δήλωσε η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πάλευα για χρόνια πριν από αυτό. Αλλά όλα άρχισαν να αλλάζουν. Επειδή είχα έναν πραγματικό φίλο που έβλεπε γιατί ήμουν δυστυχισμένη. Και δεν φοβόταν να μου κρατήσει πραγματικά το χέρι. Και να με γνωρίσει. Σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο».

Ο αρραβώνας τους έγινε πρώτο θέμα τον Ιούνιο. Συγκεκριμένα ο Μάικλ Πολάνσκι τον Απρίλιο της έκανε γονατιστός πρόταση γάμου μετά από μια μέρα αναρρίχησης.

O ρόλος της μητέρας της στη γνωριμία του ζευγαριού

Η Lady Gaga ήταν διστακτική στο να βγει ραντεβού με τον επιχειρηματία και σε μια συζήτηση με την μητέρα της, εκείνη την παρότρυνε να τον γνωρίσει.

«Η μαμά μου τον συνάντησε και μου είπε "Νομίζω ότι μόλις γνώρισα τον άντρα σου" και είπα "Δεν είμαι έτοιμη να γνωρίσω τον άντρα μου". Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η μαμά μου… βρήκε τον πιο τέλειο άνθρωπο για μένα».

Λίγο μετά όμως άλλαξε τελείως γνώμη, αφού οι δυο τους βρέθηκαν τυχαία στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα στο πάρτι για τα 40α γενέθλια του ιδρυτή του Facebook, Σον Πάρκερ.

Εκεί, όπως τόνισε η ίδια μιλούσαν επί «τρεις ώρες» και είχαν την πιο «καταπληκτική συζήτηση». Κατόπιν μεσολάβησαν πολλά τηλεφωνήματα μέχρι να αποφασίσουν να βγουν το πρώτο τους ραντεβού.

Τα πράγματα μεταξύ τους έγιναν ακόμα καλύτερα στη διάρκεια του lockdown όπου έμεναν στο σπίτι της στο Μαλιμπού για πάνω από έναν χρόνο. Η ίδια μάλιστα περιέγραψε τη συγκατοίκηση με τον επιχειρηματία ως «πραγματικά ξεχωριστή».

Η ευτυχία τους στους φωτογράφους

Λίγες ημέρς πριν η Lady Gaga και ο Μάικλ Πολάνσι απαθανατίστηκαν να περπατούν χέρι -χέρι και να ανταλλάζουν και ένα φιλί, στη Βενετία -την επισκέφτηκαν για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου- ενώ σε μία λήψη η ίδια έδειξε γεμάτη υπερηφάνεια το δαχτυλίδι του αρραβώνα της στους φωτογράφους.

Jenny.Gr
Getty Images @Franco Origlia

Η Lady Gaga αποκάλυψε τον αρραβώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τον Ιούλιο.

Εκεί αναφέρθηκε στον μακροχρόνιο σύντροφό της ως αρραβωνιαστικό της, ενώ τον παρουσίαζε στον πρωθυπουργό της Γαλλίας, Γκαμπριέλ Ατάλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS