CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για τον ρόλο της στη νέα ταινία και μάλλον έδωσε απαντήσεις για το διαζύγιο της με τον Άφλεκ


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για τον ρόλο της στη νέα ταινία και μάλλον έδωσε απαντήσεις για το διαζύγιο της με τον Άφλεκ
Getty Images/Steve Granitz
Ή τουλάχιστον αυτό έσπευσαν να σχολιάσουν οι περισσότεροι

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ξανά όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, στα πλαίσια της προώθησης της νέας της ταινίας, Unstoppable. Η υπόθεση αφηγείται την αληθινή ιστορία του Άντονι Ρόμπλες, του τρεις φορές Αμερικάνου πρωταθλητή πάλης, ο οποίος γεννήθηκε με ένα πόδι.

Η τραγουδίστρια υποδύεται τη σύζυγο του παλαιστή, ωστόσο να σημειωθεί πως στην παραγωγή βρίσκεται τόσο η ίδια, όσο και ο πρώην σύζυγος τής, Μπεν Άφλεκ. Οι δυο τους, να υπενθυμίσουμε, συνεργάστηκαν στο Gigli, που σημείωσε εισπρακτική επιτυχία. Για να δούμε αν το έργο επαναληφθεί.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν στο spotlight, όπως ήταν αναμενόμενο, γι’αυτό και φόρεσε ένα φόρεμα που πολλοί το χαρακτήρισαν ως «κοιτά τι έχασες Μπεν».

Ας επικεντρωθούμε όμως στην ταινία και στον ρόλο της, καθώς και τα όσα δήλωσε η Τζένιφερ Λόπεζ γι’αυτόν, αφήνοντας να εννοηθεί πως τελικός παραλήπτης των λεγόμενων της, ήταν ο Άφλεκ. «Οι γυναίκες που είναι μητέρες και έχουν σχέση, και περνάνε δύσκολα μέσα σε αυτές, αντιλαμβάνονται πως δεν είναι υγιές, αν και ενδιαφέρονται πραγματικά για τον άλλον».

Πρόσθεσε, επίσης, πως η δυσλειτουργική και ανθυγιεινή σχέση της Τζούντι με τον Άντονι, ήταν για την ίδια «καθαρτική». Η Τζένιφερ Λόπεζ, συνέχισε λέγοντας πως ο καθένας μπορεί να νιώσει ταύτιση με μία τέτοια ιστορία, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα.

Φυσικά, οι περισσότεροι έσπευσαν να σχολιάσουν πως οι δηλώσεις της είχαν στόχο τον Μπεν Άφλεκ, μιας και με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο τους περνούσαν για μήνες κρίση στον γάμο τους.

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της Daily Mail, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε κουραστεί να νιώθει εξευτελισμένη από τον Μπεν και περίμενε μέχρι την επέτειο του δεύτερου χρόνου, προκειμένου να ανακοινώσει το διαζύγιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.