CELEBRITIES

Τζένιφερ Λόπεζ: Τι κι αν χώρισε από τον Μπεν Άφλεκ, συνεχίζει την παρέα με τον κολλητό του, Ματ Ντέιμον, και είναι ενθουσιασμένη


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Τι κι αν χώρισε από τον Μπεν Άφλεκ, συνεχίζει την παρέα με τον κολλητό του, Ματ Ντέιμον, και είναι ενθουσιασμένη
Getty Images @Lionel Hahn
Μπορεί η ερωτική σχέση με τον Μπεν Άφλεκ να χάλασε, όμως η Τζένιφερ Λόπεζ δεν σκοπεύει να θυσιάσει τη φιλία της με τον Ματ Ντέιμον για χάρη του

Τίτλους τέλους έριξαν στη σχέση τους η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε στα τέλη Αυγούστου, όταν η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών, το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε - γι’ ακόμα μια φορά - πως σπάνια υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε - σε συναισθηματικό επίπεδο - και την απογοήτευση που ένιωσε από τη στάση που επέλεξε να κρατήσει ο Μπεν Άφλεκ εν μέσω του χωρισμού τους, η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε την απόφαση να στρέψει το βλέμμα της μπροστά και να προχωρήσει παρακάτω.

Στην πρώτη solo εμφάνισή της - μετά το διαζύγιο - στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Unstoppable», η τραγουδίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με το απόλυτο revenge dress, που επέλεξε να φορέσει. Παράλληλα, όμως, το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσε η κίνησή της να καθίσει στο τραπέζι του κολλητού του Μπεν Άφλεκ και παραγωγού της ταινίας, Ματ Ντέιμον.

Οι δυο τους συνομίλησαν για περίπου είκοσι λεπτά και, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, ήταν πολύ αφοσιωμένοι στη συζήτησή τους. Σε ένα από τα «κλικ», μάλιστα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Ματ Ντέιμον κρατούνται χέρι - χέρι. Η τραγουδίστρια μπορεί να χώρισε από τον Μπεν Άφλεκ, όμως εξακολουθεί να κάνει παρέα και να εκτιμάει τον κολλητό του.

Σύμφωνα με το «People», η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πολύ δεμένη με τον Ματ Ντέιμον και απόλαυσε τον χρόνο που πέρασαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας. Η φιλία τους δεν επηρεάστηκε από τον χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ και αυτό έχει προσφέρει χαρά και ανακούφιση στην τραγουδίστρια.

Ο Μπεν Άφλεκ, αν και αποτελεί κομμάτι της ταινίας, δεν έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα, θέλοντας έτσι να αποφύγει τη συνάντηση με τη Τζένιφερ Λόπεζ - ειδικά με τις συνθήκες που αυτή θα γινόταν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.