CELEBRITIES

MTV VMAs 2024: Μία συναρπαστική βραδιά, με συναρπαστικές γυναίκες να κυριαρχούν


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2024

MTV VMAs 2024: Μία συναρπαστική βραδιά, με συναρπαστικές γυναίκες να κυριαρχούν
Στα MTV VMAs 2024, η μουσική ήταν σε γυναικεία χέρια 

Εντυπωσιακές εμφανίσεις, λάμψη, συγκίνηση, πολιτική, παρασκηνιακές στιγμές και συναρπαστικές γυναίκες να κυριαρχούν, ήταν μερικά από τα highlights των MTV VMAs 2024. Και φυσικά, πρωταγωνίστρια δεν ήταν άλλη από την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία αναδείχθηκε ως η πιο πολυβραβευμένη σόλο καλλιτέχνης στην ιστορία της διοργάνωσης. Πλέον, έχει ξεπεράσει το ρεκόρ της Μπιγιόνσε.

H χθεσινή βραδιά, λοιπόν, άνηκε δικαιωματικά στην Τέιλορ, καθώς κατάφερε να φύγει από τα MTV VMAs 2024 με συνολικά επτά βραβεία. Η pop star ήταν υποψήφια σε 12 κατηγορίες, αλλά και στην κατηγορία «Καλλιτέχνης της Χρονιάς». Κέρδισε μεταξύ άλλων στις κατηγορίες «Τραγούδι της Χρονιάς», «Τραγούδι του Καλοκαιριού» και το «Βίντεο της Χρονιάς» για το «Fortnight» με τον Post Malone.

Στην ομιλία της κατά την παραλαβή του πολυπόθητου βραβείου «Video of the Year», η Τέιλορ μίλησε για τον Τράβις, ευχαριστώντας τον για την υποστήριξή του στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο. «Ό,τι αγγίζει αυτός ο άντρας μετατρέπεται σε ευτυχία, διασκέδαση και μαγεία», είπε. Έπειτα, αναφέρθηκε στις προεδρικές εκλογές του 2024, δίνοντας οδηγίες στους άνω είναι άνω των 18 ετών να εγγραφούν για να ψηφίσουν.

Η βραδιά, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί. Στην ευχαριστήρια ομιλία της για το βραβείο σχετικά με την καλύτερη συνεργασία, η Τέιλορ Σουίφτ απέτισε φόρο τιμής σε όλους όσοι έχασαν τη ζωή τους και τους αγαπημένους τους κατά την 11η Σεπτεμβρίου, ενώ αστειεύτηκε επί σκηνής και για τον Post Malone. «Υπάρχει λόγος που είναι ο αγαπημένος συνεργάτης όλων στη μουσική. Μου πήρε πολύ καιρό να τον κάνω να σταματήσει να με αποκαλεί κυρία».

Η μουσική σε γυναικεία χέρια

Η βραδιά των MTV VMAs 2024 ήταν τόσο συναρπαστική όσο και οι γυναίκες που κυριάρχησαν. Εκτός της Τέιλορ Σουίφτ, η Τσάπελ Ρόουν κέρδισε το βραβείο «Καλύτερης Νέας Καλλιτέχνιδας», αφιερώνοντας το βραβείο της στους drag artists.

Η αγαπημένη και πολλά υποσχόμενη, Σαμπρίνα Κάρπεντερ, απέσπασε το βραβείο για το «Tραγούδι της Xρονιάς» για το κομμάτι της «Espresso».

Η Τάιλα διεκδίκησε το βραβείο καλύτερου Afrobeats και η Κέιτι Πέρι τιμήθηκε με το «Video Vanguard Award», κατά τη διάρκεια του οποίου προϊδέασε για το επερχόμενο single της «I'm His, He's Mine». Η Λίσα, των Blackpink έκανε το σόλο ντεμπούτο της στα VMA και κέρδισε το βραβείο «Best K-Pop», ενώ η Ανίτα εξασφάλισε το βραβείο «Best Latin» για το κομμάτι της «Savage Funk».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.