CELEBRITIES

Το πρώτο ποστ της Νικόλ Κίντμαν μετά τον θάνατο της μητέρα της - Το συγκινητικό μήνυμα και οι σπάνιες φωτογραφίες


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρώτο ποστ της Νικόλ Κίντμαν μετά τον θάνατο της μητέρα της - Το συγκινητικό μήνυμα και οι σπάνιες φωτογραφίες
Instagram
Η σταρ του Χόλιγουντ προσπαθεί να διαχειριστεί την μεγάλη απώλεια στην αγκαλιά της οικογένειάς της

Η Νικόλ Κίντμαν όπως σας ενημερώσαμε έχασε τη μητέρα της, την ημέρα που έπρεπε να εμφανιστεί στο 81ο Φεστιβάλ της Βενετίας, για να παραλάβει το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία, «Babygirl».

Ωστόσο, δεν έδωσε το παρών στην τελετή και στη σκηνή διαβάστηκε το παρακάτω μήνυμά της: «Έμαθα λίγο μετά την άφιξή μου στη Βενετία τον θάνατο της μητέρας μου Τζανέλ Κίντμαν. Είμαι σε σοκ και πρέπει να είμαι με την οικογένειά μου. Αυτό το βραβείο είναι για εκείνη».

Jenny.Gr
Instagram

Τώρα, λίγες ημέρες μετά, η σταρ του Χόλιγουντ έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, θέλοντας να πει κάτι παραπάνω για το χαμό της μητέρας της, που όπως ήταν λογικό και επόμενο την συγκλόνισε.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες με τη μητέρα της, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η αδερφή μου και εγώ μαζί με την οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένδειξη αγάπης και καλοσύνης που νιώσαμε αυτή την εβδομάδα».

Jenny.Gr
Instagram

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Κάθε μήνυμα που λάβαμε από εκείνους που αγάπησαν και θαύμασαν τη μητέρα μας σήμαινε περισσότερα για εμάς από όσα θα μπορέσουμε ποτέ να εκφράσουμε. Σας ευχαριστούμε από όλη την οικογένεια που σέβεστε την ιδιωτικότητά μας, καθώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον».

Δες το ποστ της Νικόλ Κίντμαν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.