CELEBRITIES

Τα «Φιλαράκια» ανησυχούν για τον Ματ ΛεΜπλανκ - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2024

Τα «Φιλαράκια» ανησυχούν για τον Ματ ΛεΜπλανκ - Έχει απομονωθεί μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
Instagram
Ο λόγος που έχουν θορυβηθεί τα υπόλοιπα μέλη της τηλεοπτικής παρέας που έγραψε ιστορία

Ο Ματ ΛεΜπλανκ, ο αγαπημένος Τζόι από την all time classic σειρά, τα «Φιλαράκια», το τελευταίο διάστημα έχει κάνει τους συμπρωταγωνιστές του να ανησυχούν με τη συμπεριφορά και τη στάση του, την ίδια στιγμή που πλησιάζει και η επέτειος του θανάτου του Μάθιου Πέρι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, λίγο μετά τον τραγικό θάνατο του τηλεοπτικού Τσάντλερ, τον Οκτώβριο του 2023, μια είδηση που μας συγκλόνισε, ο ηθοποιός έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Η τελευταία του μάλιστα -εντοπίστηκε στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτόν τον μήνα- όπως και δήλωσε μια πηγή στο In Touch Weekly, έγινε αντικείμενο συζήτησων όλων των συμπρωταγωνιστών του με το που είδαν τις παρακάτω φωτογραφίες.

«Είναι απομονωμένος και κάνει τα δικά του πράγματα χωρίς κανένα ενδιαφέρον για κοινωνικοποίηση».

«Κανείς δεν τον κατηγορεί για οτιδήποτε δυσάρεστο στον τρόπο ζωής του. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο», τόνισε η ίδια πηγή.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αυτό που ανησυχεί όμως, την Τζεν [Άνιστον] και όλη την ομάδα του Central Perk, είναι ότι είναι τόσο απομονωμένος αυτές τις μέρες και μετά βίας ακούνε νέα του ενώ περνάνε οι μήνες. Ναι, είναι σε επαφή μετά τον τραγικό θάνατο του Μάθιου Πέρι, αλλά πέρα από αυτό, είναι απλά απομονωμένος και κάνει τα δικά του πράγματα χωρίς κανένα πραγματικό ενδιαφέρον για κοινωνικοποίηση».

Όσον αφορά στην αλλαγή στην εμφάνισή του, η ίδια πηγή υποστήριξε: «Συνήθιζε να είναι ένας τόσο αισιόδοξος, χαρούμενος τύπος, αλλά τώρα είναι σαν να μην αισθάνεται άξιος να βρίσκεται στην παρέα τους με κάποιο τρόπο. Είναι σαφές ότι η αυτοεκτίμησή του έχει δεχτεί πλήγμα και αρκεί να κοιτάξεις τον τύπο για να δεις ότι έχει αμελήσει τον εαυτό του».

Πάντως, ο ίδιος συνεχίζει να έχει την υποστήριξη των φίλων του, αφού: «Η Τζεν, η Κόρτνεϊ [Κοξ], η Λίζα [Κούντροου] και ο Ντέιβιντ [Σουίμερ] θέλουν όλοι να τον επαναφέρουν στην παρέα και να τον κάνουν να χαμογελάσει ξανά. Η πρόσφατη τραγωδία τους δίδαξε όλους πόσο σύντομη και πολύτιμη είναι πραγματικά η ζωή».

Να σου θυμίσουμε κάπου εδώ ότι Μάθιου Πέρι πέθανε από πνιγμό στο τζακούζι του σπιτιού του σε ηλικία 54 ετών.

Ως αιτία θανάτου του προσδιορίστηκαν οι οξείες επιδράσεις της κεταμίνης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.