CELEBRITIES

Η κομμένη σκηνή από τα «Φιλαράκια» που θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου


JTeam

18 Φεβρουαρίου 2024

Η κομμένη σκηνή από τα «Φιλαράκια» που θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου
Μα ποιος αποφάσισε να την... έξω;

Τα Φιλαράκια είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις ωραιότερες και πιο αστείες σειρές που έχουν προβληθεί στη μικρή οθόνη.

Γι' αυτό και άλλωστε έχουν ένα φανατικό κοινό που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Και όταν λέω φανατικό κοινό το εννοώ, αφού κάποιοι ξέρουν απ' έξω ολόκληρους διαλόγους της σειράς -ναι, όλοι έχουμε έναν τουλάχιστον φίλο που δεν τολμάμε να του πούμε κάτι και μας απαντάει αμέσως με μια ατάκα από κάποιο επεισόδιο.

Κατά καιρούς λοιπόν κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο μικρά κλιπάκια από κομμένες σκηνές που γίνονται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου το απόλυτο viral και όλοι μας συζητάμε για αυτά.

Jenny.Gr
@IMDb

Ε, σήμερα, σε αυτό το άρθρο σου έχω άλλο ένα που σίγουρα θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου.

Τι γίνεται στην κομμένη σκηνή

Όλα ξεκινούν όταν η γεμάτη ενθουσιασμό Ρέιτσελ τρέχει πρώτα στον Τζόι και μετά στη Μόνικα και τον Τσάντλερ για να τους δείξει πώς η κόρη της, η Έμα, μπουσουλάει για πρώτη φορά.

Ο Τζόι που εκείνη την ώρα ξυρίζεται, ενώ το ίδιο ακριβώς κάνει και το Τσάντλερ.

Τι γίνεται όμως όταν φτάνουν όλοι πάνω από την Έμμα και περιμένουν να τη δουν να... μεγαλουργεί; Το απόλυτο τίποτα και τότε αρχίζουν οι αντιδράσεις όλων.

Jenny.Gr

Λίγο πριν το φινάλε εμφανίζεται φυσικά η Φοίβη, η οποία δίνει κυριολεκτικά ρέστα και κλέβει για άλλη μια φορά την παράσταση.

Δες την κομμένη σκηνή από τα Φιλαράκια:

Και τώρα που την είδες -είμαι σίγουρη ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ, για πες...

Δεν έιναι από τις πιο αστείες σκηνές; Ποιος ξέρει γιατί αποφάσισαν να την κόψουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.