CELEBRITIES

Συνεχίζεται με νέο επεισόδιο το διαζύγιο της Κιάρα Φεράνι με τον Φέντεζ - Το τραγούδι του ράπερ για την ίδια και οι αντιδράσεις


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεχίζεται με νέο επεισόδιο το διαζύγιο της Κιάρα Φεράνι με τον Φέντεζ - Το τραγούδι του ράπερ για την ίδια και οι αντιδράσεις
Splash / Dario Raimondi
Τι σχολίασε η Κιάρα Φεράνι για το τραγούδι του πρώην συζύγου της

Όταν σε έναν γάμο και οι δύο είναι διάσημα πρόσωπα, τότε με μαθηματική ακρίβεια θα έχουμε και ένα επεισοδιακό διαζύγιο. Και η περίπτωση της Κιάρα Φεράνι με τον Φέντεζ, δεν αποτελεί εξαίρεση. Η ινφλουένσερ και επιχειρηματίας και ο διάσημος ράπερ της Ιταλίας, από την αρχή της σχέσης τους και εν συνεχεία του γάμου τους, μοιράστηκαν με τον κόσμο πολλές λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής. Δεν θα μπορούσε να μην συμβεί το ίδιο και με το διαζύγιό τους.

Όταν ανακοινώθηκε, η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ αποστασιοποιήθηκαν για λίγο από τα social media, μέχρι που επανήλθαν δριμύτεροι, δίνοντας μάλιστα και ο καθένας ξεχωριστά, συνέντευξη. Όλα αυτά όμως είναι μέρος του παιχνιδιού, είμαστε αρκετά έμπεροι για να το καταλαβαίνουμε. Ένα παιχνίδι που ο Φέντεζ καταπώς φαίνεται ξέρει να παίζει πολύ καλά.

Το τραγούδι του Φέντεζ για την Κιάρα Φεράνι

Μετά τη συνάντηση των δικηγόρων και τα 20.000 ευρώ που ζήτησε η Κιάρα Φεράνι για τη διατροφή των παιδιών, ο Φέντεζ έκανε την αποκάλυψη του νέου του τραγουδιού. Είχε ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση προ ολίγων ημερών, με τους θαυμαστές να στήνονται στο ραντεβού που τους είχε δώσει, για να το ακούσουν.

Και ξέρετε γιατί; Γιατί θεώρησαν πως οι στίχοι του τραγουδιού θα ήταν εξαιρετικά αφιερωμένοι στον Τόνι Έφε, με τον οποίο έχει ξεκινήσει μία δημόσια κόντρα. Όμως ο ράπερ έκανε την έκπληξη και το πρόσωπο που φωτογράφισε στους στίχους τους είναι η Φεράνι. Το τραγούδι του Allucinazione Collettiva έχει ήδη γίνει θέμα συζήτησης στην γειτονική χώρα, αφού ο Φέντεζ μιλάει για απόπειρα δολοφονίας, για δικαστές και δικηγόρους, ακόμα και για το Σαν Ρέμο.

Αναφέρει συγκεκριμένα σε ένα κομμάτι του τραγουδιού: «Πες στον δικηγόρο σου που με κατηγόρησε για απόπειρα αυτοκτονίας, ότι ζητώ συγγνώμη που προκάλεσα προβλήματα. Πήρα τις σταγόνες και όχι τα κομμάτια γυαλιού, γιατί ήξερα ότι δεν ήθελες να λερωθεί το χαλί».

Ο Φέντεζ αναφέρεται και στο Σαν Ρέμο, που όσοι έχετε παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ τους «The Ferragnez» στο Amazon Prime, γνωρίζετε πόσο δυσαρεστημένη ήταν η Κιάρα Φεράνι. Ο ράπερ λέει στο τραγούδι του πως τον έδιωξε από το σπίτι και συνέχισε: «Έχεις δει τους φίλους σου; Θα είναι ευτυχισμένοι χωρίς εμένα. Είναι παράσιτα, τίποτα παραπάνω. Τους μίσησα αλλά σε αγάπησα».

Jenny.Gr
Splash / @Gigi Iorio

Όμως το Allucinazione Collettiva δεν εξαπολύει μόνο κατηγορίες, αλλά έχει και το ρομαντικό στοιχείο. Και μελαγχολικό θα λέγαμε. «Ακόμα αναρωτιέμαι αν υπάρχει αίσιο τέλος σε ένα δυστυχισμένο παραμύθι. Ξέρω όμως ότι μου έδωσες τα πιο όμορφα πράγματα που είχα ποτέ. Μαζί σου έζησα πράγματα που δεν ξαναζήσω. Θα ήθελα να διαγράψω όλα αυτά τα άσχημα. Κι εγώ έχω κάνει πολλά λάθη. Είσαι ο πιο όμορφος αντιπερισπασμός που έχω δει ποτέ».

Η απάντηση της Κιάρα Φεράνι

Λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσει το τραγούδι, η Κιάρα Φεράνι άφησε το σχόλιο της στο Instagram. «Απόψε θα υπάρξει ένα ψεύτικο ρομαντικό τραγούδι, χωρίς καμία ειλικρίνεια. Μια κραυγαλέα προσπάθεια εκμετάλλευσης της στιγμής, μια βίαιη πράξη, δεδομένου ότι αυτοί οι δέκα μήνες ήταν πολύ δύσκολοι. Προσπαθώ να προχωρήσω και απλώς ζητώ να μείνω εκτός αυτών των ‘παιχνιδιών’, για να προστατεύσω αυτούς που νοιάζομαι και την οικογένειά μου, χωρίς να παρασυρθώ σε καταστάσεις».

Κι αυτό είναι το τραγούδι του Φέντεζ:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.