CELEBRITIES

«Σε ευχαριστώ γι’ αυτό που είσαι»: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Χαβιέ Μπαρδέμ στην Πενέλοπε Κρουζ


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2024

«Σε ευχαριστώ γι’ αυτό που είσαι»: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Χαβιέ Μπαρδέμ στην Πενέλοπε Κρουζ
SPLASH via Ideal Image
Όσα είπε ο Χαβιέ Μπαρδέμ για τη γυναίκα της ζωής του, Πενέλοπε Κρουζ

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ισπανικής ταινίας «Jamón Jamón», πίσω το 1992. Επανασυνδέθηκαν χρόνια αργότερα, όταν γύριζαν το «Vicky Cristina Barcelona» το 2007 και μόλις ξανασυναντήθηκαν, συνειδητοποίησαν ότι ήταν γραφτό να είναι μαζί. Μιλάμε για την Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ, το πιο αγαπημένο από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Παντρεύτηκαν κρυφά το 2010, έχουν δύο παιδιά μαζί και ζουν σε ένα προάστιο της Μαδρίτης, στην πατρίδα τους, την Ισπανία. Είναι ένα ζευγάρι του οποίου το love story μετράει σχεδόν 32 χρόνια γνωριμίας και 14 χρόνια γάμου. Όταν μιλούν ο ένας για τον άλλο, ξεχειλίζουν με λόγια αγάπης και θαυμασμού. Και αυτό, μας το έδειξε για ακόμα μία φορά Χαβιέ Μπαρδέμ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στην Πενέλοπε Κρουζ στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου Donostia Lifetime Achievement, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν.

Ο Μπαρδέμ παρέλαβε το βραβείο από τα αδέρφια του, Μόνικα και Κάρλος Μπαρδέμ, αποθεώθηκε για την καριέρα του στην υποκριτική και αρχικά αναφέρθηκε στο βραβείο καλύτερου ηθοποιού, το οποίο και κέρδισε στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ, πριν 30 χρόνια. «Το Σαν Σεμπαστιάν είναι ένα μέρος όπου πριν από 30 χρόνια κέρδισα ένα βραβείο που ακόμα δεν το πιστεύω ότι το έχω πάρει και να τώρα που βρίσκομαι εδώ και λαμβάνω αυτό το τιμητικό βραβείο από τον αδερφό και την αδερφή μου που τόσο αγαπώ και θαυμάζω», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ευχαρίστησε την οικογένειά του, στην οποία και αφιέρωσε το βραβείο του. «Θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε τέσσερα άτομα: τη μητέρα μου, που τη νιώθω παρούσα, είναι εδώ στο θέατρο και νιώθω πως είναι πολύ χαρούμενη για μένα». Αλλά, η συγκίνηση δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο Μπαρδέμ καταχειροκροτήθηκε όταν άρχισε να μιλάει για την αγαπημένη του, Πενέλοπε.

«Θέλω να αφιερώσω επίσης το βραβείο αυτό στη γυναίκα που αγαπώ και με την οποία έχω μοιραστεί μια ζωή, θέλω να την ευχαριστήσω με βαθιά ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που είναι. Είσαι υπεύθυνη για τη ζωή σου, τη ζωή των παιδιών σου, τη ζωή της οικογένειάς σου, της μητέρας σου, των φίλων σου, της ζωής των άλλων, των πολλών ανθρώπων που ξέρεις να προσέχεις, για τους οποίους μπορείς να υποφέρεις και να τους φροντίζεις. Και φυσικά είσαι υπεύθυνη και για τη ζωή αυτού του κυρίου που είναι εδώ πάνω, που σε αγαπάει και σε ευχαριστεί πολύ για όλα», είπε.

Τον απολαμβάνεις στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.