CELEBRITIES

Για την Ζεντάγια, η φήμη είναι συχνά κάτι τρομακτικό: «Δεν ξέρω εάν είναι για μένα»


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2024

Για την Ζεντάγια, η φήμη είναι συχνά κάτι τρομακτικό: «Δεν ξέρω εάν είναι για μένα»
«Δεν ξέρω απαραίτητα αν θέλω ή αν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά»

Ξεκίνησε την καριέρα της στο «Shake It Up» της Disney. Πέρασε σχεδόν όλη την εφηβική ηλικία της δουλεύοντας για ώρες. Η ίδια, έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της πως έτρεφε την οικογένειά της από νωρίς και πως μεγάλωσε πριν την ώρα της. Ξέρει τι σημαίνει καταπίεση, αφού προσπαθούσε πάντα να εκπληρώσει τις προσδοκίες των άλλων. Σήμερα, η Ζεντάγια προτιμά να τη βλέπουν ως «άτομο» παρά ως «διασημότητα».

Σε μια ειδική προβολή του «Dune: Part Two», η 28χρονη ηθοποιός, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από την άνοδό της μέσα στο Χόλιγουντ, καθώς και για πώς αντιλαμβάνεται τη φήμη. Σύμφωνα με το Deadline, σε ερώτηση του συντονιστή Έρικ Ντέιβις, η Ζεντάγια αποκάλυψε πως πολλές φορές αισθάνεται ότι δεν είναι φτιαγμένη για να «αγαπάει» τη φήμη. «Αγαπώ τη δουλειά μου, είμαι τόσο ευγνώμων. Μου αρέσει να κάνω αυτήν τη δουλειά, μου αρέσει να βρίσκομαι στο πλατό, μου αρέσουν στιγμές σαν κι αυτή - μην με παρεξηγήσεις, αλλά είμαι τρομοκρατημένη και από αυτό το κομμάτι της φήμης, συχνά».

«Ήμουν ένα ντροπαλό παιδί, πάντα ήμουν, και έτσι αυτό το κομμάτι δεν είναι φυσικό – αυτός είναι ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο η μόδα έγινε σημαντική για μένα, επειδή έγινε σαν πανοπλία για να προσποιούμαι ότι βγαίνω έξω και κάνω τη δουλειά», συνέχισε η ίδια, αποκαλύπτοντας πως αυτό αυτό που την τρομάζει είναι να τη βλέπει ο κόσμος απλώς ως ένα διάσημο πρόσωπο.

«Είμαι ένας άνθρωπος και οι άνθρωποι θέλω να με βλέπουν πρώτα ως τέτοιο. Δεν ξέρω απαραίτητα αν θέλω ή αν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά. Για κάποιους ανθρώπους, όλα είναι μέρος της φήμης. Απολαμβάνουν τη δύναμη που απορρέει από αυτό, και δεν ξέρω αν αυτό είναι για μένα», τόνισε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.