CELEBRITIES

Πέθανε η Μάγκι Σμιθ - Η ηθοποιός που αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο από τις ταινίες Χάρι Πότερ


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2024

Πέθανε η Μάγκι Σμιθ - Η ηθοποιός που αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο από τις ταινίες Χάρι Πότερ
SplashNews.com
Τον θάνατο της Μάγκι Σμιθ ανακοίνωσαν οι γιοι της

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 89 ετών η σπουδαία ηθοποιός Μάγκι Σμιθ. Ένας από τους ρόλους για τους οποίους αγαπήθηκε από το κοινό ήταν αυτός της δασκάλας του Χάρι Πότερ στο διάσημο κινηματογραφικό franchise, αλλά και στη σειρά Downton Abbey.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ανακοίνωσαν, σύμφωνα με το BBC, οι δύο γιοι της ηθοποιού μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

«Με μεγάλη λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε τον θάνατο της Dame Μάγκι Σμιθ.

Πέθανε με ηρεμία στο νοσοκομείο νωρίς σήμερα το πρωί, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Μία γυναίκα που προστάτευε την προσωπική της ζωή, ήταν με φίλους και οικογένεια στο τέλος. Αφήνει πίσω της δύο γιους και πέντε εγγόνια, όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια της εξαιρετικής μητέρας και της γιαγιάς τους .

Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσουμε το υπέροχο προσωπικό του Νοσοκομείου Chelsea and Westminster για τη φροντίδα και την αμέριστη καλοσύνη τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της.

Σας ευχαριστούμε για όλα τα ευγενικά μηνύματα και την υποστήριξή σας και σας ζητάμε να σεβαστείτε τις ιδιωτικές στιγμές μας αυτή τη στιγμή».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.