CELEBRITIES

Η Ρέμπελ Γουίλσον και η Ραμόνα Αγκρούμα παντρεύτηκαν σε μία ρομαντική τελετή στη Σαρδηνία


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ρέμπελ Γουίλσον και η Ραμόνα Αγκρούμα παντρεύτηκαν σε μία ρομαντική τελετή στη Σαρδηνία
Instagram
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2021 και έχουν ήδη μία κόρη, η οποία θα κλείσει τα δυο της χρόνια τον Νοέμβριο

Η Ρέμπελ Γουίλσον παντρεύτηκε την Ραμόνα Αγκρούμα σε μια ρομαντική τελετή στη Σαρδηνία, σύμφωνα με δημοσίευμα που έφερε στο φως το περιοδικό People.

Οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης το το Σάββατο (28/9), συντροφιά με όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής τους, φίλους και συγγενείς.

Αν και το ζευγάρι, όπως υποστηρίζει η Daily Mail, σχεδίαζε να παντρευτεί το 2025 σε μια παραθαλάσσια τελετή, η Ρέμπελ Γουίλσον πρότεινε να επισπεύσουν τη διαδικασία και να κάνουν νωρίτερα αυτό το μεγάλο βήμα.

Ο λόγος; Η αγάπη που νιώθει για την Ραμόνα Αγκούμα και η ανυπομονησία της που καθημερινά όλο και μεγάλωνε.

Το love story τους

Η Ρέμπελ και η Ραμόνα γνωρίστηκαν το 2021 και έκαναν γνωστή σε όλους τη σχέση τους με ανάρτησή τους στα social media το 2022, πριν από τις πρώτες κοινές τους διακοπές στο Πόρτο Τσέρβο της Σαρδηνίας.

Δύο χρόνια μετά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους -συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2023- και λίγο μετά απέκτησαν και μία κόρη, η οποία θα κλείσει τα δύο της χρόνια τον Νοέμβριο.

Πηγές που μίλησαν στο παραπάνω μέσο τόνισαν πώς η ηθοποιός έπλεε σε πελάγη ευτυχίας στο γάμο της, σε μια λιτή, κοψή και ρομαντική τελετή, η οποία ήταν ακριβώς όπως την είχε ονειρευτεί.

Δίπλα στη θάλασσα, σε ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη της στον πλανήτη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.