CELEBRITIES

Πάμελα Άντερσον: «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που νιώθω καλά όταν φοράω μαγιό. Είναι τόσο απελευθερωτικό»


JTeam

1 Οκτωβρίου 2024

Πάμελα Άντερσον: «Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που νιώθω καλά όταν φοράω μαγιό. Είναι τόσο απελευθερωτικό»
Glamour/Claire Rothstein
Η Πάμελα Άντερσον νιώθει πιο καλά με τον εαυτό της σήμερα, από ό,τι 30 χρόνια πριν

Το μακιγιάζ δεν είναι αυτό που σε κάνει όμορφη. Η αυτοπεποίθηση είναι. Και η Πάμελα Άντερσον μας το υπενθυμίζει με κάθε τρόπο το τελευταίο διάστημα. Τον περασμένο Μάρτιο φωτογραφήθηκε για το CR Fashion Book χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Τώρα, το έκανε ξανά πρωταγωνιστώντας αυτήν τη φορά στο εξώφυλλο του Glamour UK. «Τα τελευταία δύο χρόνια έκανα μια προσπάθεια να μείνω μόνη μου και να καταλάβω τι αγαπώ, τι μου αρέσει, τι θέλω να κάνω», εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξή της. Σήμερα, είναι πιο ανανεωμένη και πιο σίγουρη από ποτέ για τον εαυτό της.

Η Πάμελα Άντερσον φωτογραφήθηκε για το τεύχος «Γυναίκες της Χρονιάς» του περιοδικού Glamour. Μίλησε για την καριέρα της, για τη νέα της φιλοσοφία στο κομμάτι της ομορφιάς και για το πώς έχει εξελιχθεί με τα χρόνια. Η ίδια, δήλωσε πως υπήρξε θύμα του ανεξέλεγκτου μισογυνισμού απέναντι στις διάσημες γυναίκες τη δεκαετία του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του '00. Και προσπαθούσε να το αντιμετωπίζει πάντα με χιούμορ, αλλά ακόμη και σήμερα, οι εμπειρίες της την έχουν κάνει να «παλεύει με την ταυτότητά της».

«Ακόμα και όταν ακούω το όνομά μου, δεν μου αρέσει. Έχω έναν αρνητικό συνειρμό με αυτό», τόνισε. «Ακόμα έχω στο μυαλό μου μια στερεοτυπική εικόνα για τον εαυτό μου. Και έτσι, δούλεψα σκληρά για να προσπαθήσω να απαλλαγώ από αυτό επειδή είμαι γυναίκα». «Νομίζω ότι τώρα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που αν φοράω μαγιό... νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Είναι τόσο απελευθερωτικό», τόνισε.

Η απόφασή της να μη φοράει πλέον μακιγιάζ ή τουλάχιστον να το περιορίσει, ήταν ένα από τα κύρια θέματα της συνέντευξης. «Απλώς το έκανα και έπαιξα με αυτό. Δεν έχω τίποτα εναντίον του μακιγιάζ, αλλά ένιωθα ότι απλά μου πήγαινε καλύτερα στα 20 μου από ό,τι τώρα», υποστήριξε. Η Πάμελα Άντερσον είναι πλέον 57 ετών και ξέρει τι μπορεί να σκέφτεται μια γυναίκα μόλις φτάσει τα 50, γιατί έχει περάσει από εκεί. «Θα βρεθείς σε ένα σταυροδρόμι στα 50 σου και θα σκεφτείς: Θα κυνηγήσω τη νεότητα; Θα είμαι δυστυχισμένη; Ή θα αποδεχτώ τον εαυτό μου;». Και για εκείνη, η αποδοχή – αν και δύσκολη, είναι απαραίτητη.

Τελικά, αυτό που μετράει για την Πάμελα Άντερσον, είναι να αισθάνεσαι καλά, με ό,τι κι αν κάνεις. «Είναι σημαντικό, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι στο ταξίδι της ομορφιάς, να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι. Και αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι στη φάση που αποδέχομαι τα σημάδια που έχω ή τις ατέλειες». «Νομίζω ότι, αντί να προσπαθώ να είμαι αυτό το αψεγάδιαστο άτομο, προτιμώ να είμαι ακατέργαστη. Το ένα μάτι είναι μικρότερο από το άλλο, η μύτη μου είναι στραβή, τα χείλη μου είναι περίεργα. Όλοι είναι παράξενοι. Όλοι έχουν ατέλειες. Είμαι σίγουρα πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα. Πριν από δέκα χρόνια, ένιωθα αποτυχημένη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.