CELEBRITIES

Η Lady Gaga αποκάλυψε τον πρωτότυπο τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο Μάικλ Πολάνσκι


JTeam

3 Οκτωβρίου 2024

Η Lady Gaga αποκάλυψε τον πρωτότυπο τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο Μάικλ Πολάνσκι
Splash by Ideal Image
Αυτή την πρόταση γάμου δεν την περιμέναμε

Έχουμε ακούσει και έχουμε ακούσει για προτάσεις γάμου και η αλήθεια είναι πως αυτή την αποκάλυψη από τη Lady Gaga δεν την περιμέναμε. Η γνωστή τραγουδίστρια, δύο μήνες μετά την επιβεβαίωση του αρραβώνα της με τον Μάικλ Πολάνσκι, αποκάλυψε τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου. Και δεν είναι συνηθισμένος ούτε βέβαια αυτό που φανταζόμασταν.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, η Lady Gaga εξομολογήθηκε πως ο σύντροφός της τής ζήτησε να παντρευτούν, ενώ είχαν πάει για αναρρίχηση. Μπορεί να μην γονάτισε στην κορυφή του βουνού, αλλά να περίμενε την επιστροφή στο δωμάτιο, όμως ήταν μια πολύ ρομαντική στιγμή για τη σχέση τους, όπως παραδέχεται η τραγουδίστρια.

Η Lady Gaga αποκάλυψε την ιδιαίτερη πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της

«Πήγαμε μαζί ένα ταξίδι και πήγαμε για αναρρίχηση. Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Δεν μου έκανε πρόταση στην κορυφή, ανεβήκαμε πρώτα, κοιτάξαμε γύρω μας και βγάλαμε μερικές φωτογραφίες», περιέγραψε αρχικά η Lady Gaga. «Όταν επιστρέφαμε και ενώ περπατούσαμε προς το δωμάτιο, ο Μάικλ ήταν πίσω μου και με ρώτησε αν μπορούσε να μου ζητήσει κάτι. Με είπε, αν θα ήταν εντάξει για μένα, να μου κάνει πρόταση γάμου κι εγώ ήμουν σαν "ναι, εννοείται ότι είναι εντάξει"», εξομολογήθηκε.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε για πρώτη φορά δημόσια αυτή τη προσωπική και γεμάτη αγάπη στιγμή, αποφεύγοντας να μπει σε πολλές λεπτομέρειες. Ωστόσο, η ίδια έλυσε την απορία του παρουσιαστή σχετικά με το αν ο Μάικλ Πολάνσκι γονάτισε. «Δεν το έκανε. Είμαι μια σύγχρονη κυρία, οπότε μου άρεσε αυτό που έκανε», εξήγησε.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, δεν θα γινόταν να μην ερωτηθεί για τα επόμενα σχέδιά τους αναφορικά με τον γάμο. Η πρωταγωνίστρια του Joker ξεκαθάρισε πως δεν έχουν σκεφτεί τι θέλουν να κάνουν, ωστόσο παρουσίασε μερικά από τα πιθανά σενάρια: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνουμε. Δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι ακόμα. Στην πραγματικότητα, σκεφτόμασταν να πάμε μόνοι μας στο δικαστήριο και να υπογράψουμε και μετά να παραγγείλουμε κινέζικο. Αλλά γνωρίζοντας εμένα, ο γάμος θα μπορούσε να γίνει κι ένα τσίρκο με μονόκερους».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.