CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει μετατραυματικό στρες επειδή οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι


JTeam

4 Οκτωβρίου 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει μετατραυματικό στρες επειδή οι γονείς της την έβαζαν να χορεύει τσιφτετέλι
Splash News
Και όπως αποκάλυψε η Τζένιφερ Άνιστον, συνεχίζει να το κάνει

Καλεσμένη του Τζίμι Κίμελ και την εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!», ήταν η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία κάθε φορά που δίνει συνέντευξη, είναι σκέτη απόλαυση. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, σχολίασε διάφορες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνη κατά καιρούς, όπως για παράδειγμα αυτή που την ήθελε να έχει σχέση με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Το περιοδικό In Touch, τους είχε βάλει δίπλα-δίπλα στο εξώφυλλό του, με τίτλο «Η αλήθεια για την Τζέν και τον Μπαράκ». Ο Τζίμι Κίμελ, που είχε το περιοδικό στα χέρια του, την ρώτησε αν υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό το δημοσίευμα, με την Τζένιφερ Άνιστον να απαντά πως είναι τελείως ψέμα.

Η τρελή φήμη που κυκλοφορεί για την Τζένιφερ Άνιστον και την επιβεβαίωσε

Μετά από τόσα χρόνια καριέρας και δημοτικότητας, είναι λογικό να κυκλοφορούν διάφορες φήμες για την Τζένιφερ Άνιστον που δεν γίνεται να ξεχωρίσεις ποια είναι αλήθεια και ποια ψέμα. Μία φήμη που διέψευσε είναι ότι χρησιμοποιεί αντιγηραντικό φίλτρο νερού για τους σκύλους της και πως έχει μαύρη ζώνη στο jujitsu. Επιβεβαίωσε όμως ότι χρησιμοποιεί στην περιποίηση της σπέρμα σολομού.

Όπως και την πιο τρελή φήμη που την θέλει να έχει στην τσάντα της τις στάχτες της αείμνηστης θεραπεύτριας της.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Τζένιφερ Άνιστον απάντησε και στο κατά πόσο ισχύει πως οι γονείς της την βάζουν να χορέψει τον χορό της κοιλιάς, κάθε παραμονή Χριστουγέννων, με την ίδια να απαντά «κάθε φορά, όχι μόνο τότε» «Αγχώνομαι πολύ όταν οι φίλοι μου λένε στα παιδιά τους, ‘παίξε πιάνο να σε ακούσουμε’, γιατί έχω ζωντανό το τραύμα του να πρέπει να χορέψω το χορό της κοιλιάς για τους Έλληνες συγγενείς μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.