CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι super fit στα 55 της: Αυτό είναι το μυστικό, σύμφωνα με την γυμνάστριά της


JTeam

26 Σεπτεμβρίου 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι super fit στα 55 της: Αυτό είναι το μυστικό, σύμφωνα με την γυμνάστριά της
Splash by Ideal Image
Η Τζένιφερ Άνιστον έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας για τη σιλουέτα της και δεν την αλλάζει

Η Τζένιφερ Άνιστον διαθέτει μία από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες του Χόλιγουντ και ενώ τα χρόνια κυλούν, εκείνη παραμένει ακριβώς ίδια. Η γνωστή ηθοποιός είναι οπαδός του υγιεινού τρόπου ζωής, φροντίζοντας να γυμνάζεται και να τρέφεται σωστά σε καθημερινή βάση. Στα 55 χρόνια της, έχει ανακαλύψει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες και τεχνικές που βοηθούν αποτελεσματικά το σώμα της.

Η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Τζένιφερ Άνιστον. Η ηθοποιός παραμένει πιστή στις προπονήσεις της, ακολουθώντας με συνέπεια τις οδηγίες που της δίνονται κάθε φορά. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η γυμνάστριά της, Ντανί Κόλεμαν, το μυστικό γι’ αυτό το καλογυμνασμένο σώμα, κρύβεται στη μέθοδο που έχουν υιοθετήσει, η οποία ονομάζεται Pvolve.

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν διαθέτει τυχαία αυτό το κορμί

Το Pvolve συνδυάζει άσκηση χαμηλής πρόσκρουσης με αντιστάσεις και εστιάζει στη σταθερότητα, κινητικότητα και ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματός μας. Ο ρυθμός είναι γρήγορος, οι επαναλήψεις πολλές και οι κινήσεις απαιτούν πολλή ενέργεια. Σκοπός αυτής της μεθόδου είναι η εκγύμναση όλου του σώματος, χρησιμοποιώντας βάρη για τα χέρια, τα πόδια και την κοιλιά.

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει ζητήσει από την προπονήτριά της να περιλαμβάνει στα σετ ασκήσεις που γυμνάζουν όλες τις μυϊκές ομάδες, όμως την ενδιαφέρει ιδιαίτερα να επικεντρωθεί στους μηρούς, τους γλουτούς και τον κορμό. «Η Τζένιφερ είναι πραγματικά συνεπής στις προπονήσεις της. Θέλει κάθε φορά να της βάζω μια δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις προπόνηση», σχολίασε η γυμνάστριά της.

«Κάνουμε πολλή δουλειά. Συνδυάσουμε κάθε λογής ασκήσεις, προκειμένου να δυναμώνει συνεχώς το σώμα και να στέκεται όρθιο όσο περνούν τα χρόνια. Η μορφή των προπονήσεών μας είναι ένα συνονθύλευμα ασκήσεων που κάθε φορά στοχεύουν κάπου αλλού. Η καύση, η σμίλευση και η ενδυνάμωση είναι ο στόχος μας», ανέφερε η καθηγήτρια φυσικής υγείας.

Από τον εξοπλισμό, το αγαπημένο πράγμα της ηθοποιού είναι η ζώνη αντίστασης, με την οποία μπορείς να φέρεις εις πέρας πλήθος ασκήσεων, δουλεύοντας διάφορα σημεία του σώματος. Παρά το ανεβασμένο επίπεδο και τις δυσκολίες, η Τζένιφερ Άνιστον είναι πάντα πρόθυμη να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. «Έχει πάντα τη διάθεση να δοκιμάσει τα πάντα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ικανοποιητικά πράγματα για μια προπονήτρια. Είναι σκληρά εργαζόμενη και με εμπιστεύεται», συμπλήρωσε.

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει πειθαρχία και συνέπεια στις προπονήσεις της. Όταν φτάνει αυτή η ώρα, αφήνει το κινητό στην άκρη και αρχίζει τη σκληρή δουλειά ούσα 100% συγκεντρωμένη στις ασκήσεις της, όπως μαρτυράει η γυμνάστρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.