Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο έδωσε νόημα σε αυτή την Τετάρτη: Η naked φωτογραφία της σε τζακούζι στο Τόκιο
JTeam
9 Απριλίου 2025

Οι πρώτες ημέρες του Απριλίου βρήκαν την Αλεσάντρα Αμπρόσιο να κάνει διακοπές στο Τόκιο. Το επιτυχημένο μοντέλο ταξίδεψε στην ιαπωνική πρωτεύουσα μαζί με τον σύντροφό της και σχεδιαστή κοσμημάτων, Μπακ Πάλμερ, και μαζί εξερεύνησαν κάθε γωνιά της πόλης. Οι δυο τους απόλαυσαν το ταξίδι τους, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media.
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο μοιράστηκε με τους followers της 14 φωτογραφίες από την απόδρασή της, στις οποίες άλλοτε ποζάρει μόνη της και άλλοτε μαζί με τον αγαπημένο της. Αναμφίβολα, πρόκειται για υπέροχες λήψεις, ωστόσο μία έμελλε να κάνει τη διαφορά και να γίνει θέμα συζήτησης.
Ανάμεσα στα «κλικ» υπάρχει και αυτό, στο οποίο το supermodel ποζάρει μέσα στο τζακούζι, έχοντας θέα τους ουρανοξύστες του Τόκιο. Η φωτογραφία της Αλεσάντρα Αμπρόσιο να κάνει σπα - χωρίς ρούχα - έγινε πολύ γρήγορα viral και ο λόγος είναι προφανής. Η ίδια, μάλιστα, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Διάθεση για Τόκιο».

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Μπακ Πάλμερ, οι δυο τους είναι ζευγάρι από τα τέλη του 2024. Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο επιβεβαίωσε τον δεσμό τους τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις δείχνοντας full in love. Το πρώην μοντέλο της Victoria's Secret υπήρξε ζευγάρι για 13 χρόνια με τον Τζέιμι Μαζούρ, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.
Read More
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.