CELEBRITIES MEN’S POINT

Chloe Goodman: Το κορμί που ντουμπλάρει την Cameron Diaz


27 Απριλίου 2017

goodman.jpg

Όμως ας μην γελιόμαστε, ο πραγματικός λόγος που η Chloe έχει κάνει πολλούς - κυρίως άντρες - να μιλάνε γι αυτή είναι το σώμα της. Αυτό άλλωστε το προσόν της είναι που την έχει κάνει να δουλέψει στη βιομηχανία του θεάματος ντουμπλάροντας την Cameron Diaz,  αλλά και την τραγουδίστρια Cheryl.

Η ίδια είναι υπερήφανη για το πληθωρικό της μπούστο και το καλλίγραμμο σώμα της και γι αυτό φροντίζει συνεχώς να το εκθέτει φορώντας μικροσκοπικά bikini και εφαρμοστά φορέματα με βαθύ ντεκολτέ. Ας μάθουμε όμως μερικά ακόμα πράγματα για την εξωτική Chloe.

Είναι 23 χρόνων και η πρώτη της φορά σε reality show ήταν στα 20. Κατάγεται από το ιστορικό Brighton και παρόλο που φαίνεται να είναι κοριτσάκι, πρόκειται για μία πολύ δυναμική γυναίκα. Στο Big Brother όπου συμμετείχε τσακώθηκε άσχημε με τον συμπαίκτη της Jeremy Jackson, ο οποίος ξεπέρασε τα όρια και της έπιασε το στήθος.

Ας δούμε όμως μερικές φωτογραφίες της Chloe.

[gallery-671416]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.