CELEBRITIES MEN’S POINT

Αυτά τα 7 πουλόβερ θα σε κρατήσουν ζεστό και το στιλ σου ενημερωμένο


JTeam

17 Ιανουαρίου 2022

Αυτά τα 7 πουλόβερ θα σε κρατήσουν ζεστό και το στιλ σου ενημερωμένο
Αυτά τα 7 ζεστά πουλόβερ θα σε κρατήσουν ζεστό και το επίπεδο του στιλ σου ανεβασμένο

Η ανδρική εβδομάδα μόδας του Μιλάνο βρίσκεται σε εξέλιξη, εσύ όμως θέλεις να είσαι κομψός όλο τον χρόνο. Με τον υδράργυρο να έχει κάνει βουτιά τις τελευταίες ημέρες, το στιλ στις χαμηλές θερμοκρασίες μετατρέπεται σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες! Όμως εσύ το έχεις και ξέρεις ότι χειμώνας θα πει πλεκτά. Γνωρίζεις πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη 3-4 καλών πλεκτών πουλόβερ στην ντουλάπα σου για να τα φορέσις πάνω από το υφασμάτινό ή κοτλέ πουκάμισο και να κάνεις layering.

Tα πουλόβερ σου εξασφαλίζουν ζεστές και σοφιστικέ εμφανίσεις, ενώ κάνουν το στιλ σου να δείχνει ενημερωμένο. Οι τάσεις είναι πολλές και διαφορετικές και ανάμεσα τους θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει. Από ένα κλασικό μαύρο ζιβάγκο από απαλό κασμίρ, σε ένα cable knit (πλεκτό με πλεξίδες) σε απόχρωση της μέντας και διαχρονικά γήινα, εμείς βρήκαμε τα πιο κομψά.

Jenny.Gr

NAUTICA

Jenny.Gr

Zara

Jenny.Gr

H&M

Jenny.Gr

GANT

Jenny.Gr

BENETTON

Jenny.Gr

GAP

Jenny.Gr

FALCONERI

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.