CELEBRITIES MEN’S POINT

Ο τρόπος να κάνεις έλξεις αποτελεσματικά, χωρίς να τραυματιστείς


JTeam

4 Φεβρουαρίου 2022

Ο τρόπος να κάνεις έλξεις αποτελεσματικά, χωρίς να τραυματιστείς
pexels/victor freitas
Τα μικρά κόλπα για να κάνεις έλξεις με τα ίδια αποτελέσματα

Η πιο κλασική άσκηση στο bodybuilding είναι οι έλξεις με μπάρα που ξεκινούν από το πάτωμα και φτάνουν ψηλά. Μήπως όμως τόσα χρόνια το κάνουμε λάθος και δημιουργούμε σοβαρά προβλήματα στους ώμους και τη μέση;

Ακόμα και αν έχεις αντοχές και το κάνεις επί χρόνια, υπάρχει περίπτωση να καταλήξεις σε φυσικοθεραπευτή, επειδή επιβαρύνεις το σώμα σου. Το θέμα δεν είναι να σταματήσεις τη γυμναστική, αλλά να την προσεγγίσεις με πιο ασφαλή τρόπο. Και αυτά είναι τα tips για να το πετύχεις.

Βαράκια αντί για μπάρα

Ακόμα και αν δεν έχεις πολύ βάρος στην μπάρα, όταν ρίχνεις τη δύναμη στους καρπούς και σηκώνεις τους αγκώνες πολύ ψηλά, τότε έχεις τη συνταγή για βέβαιο πόνο. Με τα βαράκια όμως, η θέση των καρπών παραμένει σταθερή και ξεκινάς με κάτι πιο σίγουρο.

Μην τραβάς πολύ ψηλά

Το θέμα δεν είναι να σηκώνεις πάνω από τους ώμους σου. Μπορείς να φτάσεις στο ύψος των αγκώνων και να πάρεις τα ίδια οφέλη για τους δελτοειδείς σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.