CELEBRITIES MEN’S POINT

Δυσκολεύεσαι να κάνεις διατροφή και γυμναστική; Ο The Rock έχει τη λύση


JTeam

16 Φεβρουαρίου 2022

Δυσκολεύεσαι να κάνεις διατροφή και γυμναστική; Ο The Rock έχει τη λύση
Instagram @therock
Αν μπορεί ο The Rock, μπορούμε όλοι

Αν ένας celebrity έχει συνδέσει το όνομά του με τον κόσμο του fitness, αυτός είναι ο Dwayne Johnson. Παρότι διαρκώς συμμετέχει σε νέες παραγωγές, κι έχει κάθε δικαιολογία να κάνει skip το γυμναστήριο μία στο τόσο, εκείνος παραμένει συνεπής. Όπως εξήγησε στο νέο του βίντεο στο YouTube, μάλιστα, αυτή του η συνέπεια είναι που τον βοηθά να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής του. Ναι, η συνέπεια στη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.

«Γεμίζω τη μπάρα με μεταλλικά plates, βάζω τα πάντα πάνω της», είπε. «Τα άγχη μου, τους φόβους μου, τις ελπίδες, τα όνειρά μου και τις ευθύνες μου ως πατέρας, σύζυγος, επιχειρηματίας. Και ως leader, που κάποιοι με αποκαλούν. Ό,τι κι αν αντιμετωπίζω εκεί έξω, το δουλεύω εδώ μέσα».

«Στο γυμναστήριο, όπως και στη ζωή, το να σηκώνεις την μπάρα δεν είναι απαραίτητα εντυπωσιακό. Είναι μικρές, σιωπηλές υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου. Αυτές που μπορείς να αθετήσεις χωρίς να το μάθει κανείς, αλλά δεν το κάνεις Πηγαίνεις κάθε μέρα και συναντάς το γυμναστήριο με τους δικούς του όρους- με ταπεινότητα, ευγνωμοσύνη και σεβασμό. Με δυσκολίες, με πόνο, με ιδρώτα. Με αυτήν τη μικρή φωνή στο κεφάλι σου που λέει ότι μπορείς να τα παρατήσεις οποιαδήποτε στιγμή, αλλά δεν το κάνεις. Σηκώνεσαι, σηκώνεσαι, σηκώνεσαι ξανά».

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αποφασίσεις ότι κόβεις τα γλυκά, για παράδειγμα, δε θα αφήσεις το φαγητό να σε ελέγξει. Κι όταν πιεστείς στο γυμναστήριο, δε θα κάνεις διάλειμμα, αλλά θα συνεχίσεις να πιέζεσαι μέχρι το τέλος του προγράμματος – κι αυτό είναι κάτι που μπορείς να εφαρμόσεις σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS